yumurtası bir türlü büyümeyen var mi aranizda ?

esmerm91

Bal oğlum ♥️
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
10.382
13.852
Mrb arkadaslar gecen ay klomen kullandm ilk defa snrasi yumurta takibiyle devam etti tabi ama yumurtam büyümedi bir türlü istenilen büyüklüge gelemedi yani..bugn yeniden gttim yine klomen kullanicm ama bu defa günde 3 e cikardi hala büyüme olmadysa hemen igneyle devam etcez..aranizda benim gibi olan var mi acaba :KK43: niye büyümüyo niye olmuyo diyip kendimi yipratiyorm habire :KK43:

Canım ben suan yumurta takibindeyim.ikinci ayim.benim doktorum direk igneyle başlattı. Gecen ay tedaviyi biraktik.bu ayda iki yumurta var sag taraftaa dedi.9-10 mm.iyi dedi en azindan tepki verdi dedi.yarin tekrar gidicem.insallah büyümüşttur.istenilen buyuklukte olmasa bile enazindan tepki verdi.

Canım ben suan yumurta takibindeyim.ikinci ayim.benim doktorum direk igneyle başlattı. Gecen ay tedaviyi biraktik.bu ayda iki yumurta var sag taraftaa dedi.9-10 mm.iyi dedi en azindan tepki verdi dedi.yarin tekrar gidicem.insallah büyümüşttur.istenilen buyuklukte olmasa bile enazindan tepki verdi.
hmm hic hap fln kullanmadn yani ? Igne ne kadarlik kullandn kac defa oldn bnde yine hap icicm hala olmazsa igne verck doktor hapin devaminda :KK43: kist mi var sende de canm

Bende pko var.gecen ay75 ile basladik 150 devam ettik buyumedi.bu ay 112 ile basladik biraz gelisme varmış 150 ile devam ettim bes gun.yarin kontrolum var.

Canım 18 mm. Olmuş cok şükür. Aksam 10 da çatlatma iğnesi vurulcam.iliski günleri verdi.insallah hamile kalip gelirsin dedi doktorum.dualarinizi eksik etmeyin.

Ben varım arkadaşım toplamda 4 ay klomen kullandım ilk seferde çok zor büyüdü 20. gün 18 mm gelebildi. 2.sefer kullandığımda hiç yumurta büyümedi. 3. sefer çok çabuk büyüdü 12. günde 20 mmdi, 4. kullanışımda yine hiç büyümedi. Bende iğne tedavisiyle aşılamaya geçiyordum ama klomenden dolayı kist oldu. Şuan birde kist için tedavi görüyorum 2 ay kadar sürecek ondan sonra aşılama inşallah. Büyümemesinin en büyük sebebi stres çünkü benim stresli olduğum aylarda hiç büyüme olmuyordu.

Bencede stres cok önemli. Peki sizin yumurtaniz büyüdüğü aylarda hamile kalamadinizmi?

Ya bişey sormak istiyorum belki komik gelebilir ama merak ediyorum. Örneğin Klomen ile bu ay 3 yumurtam gelişti diyelim hepsi çatlıyor mu???? ve eğer 3 üde çatladı ise üçüz gebelik oluşmaz mı????

Canım 18 mm. Olmuş cok şükür. Aksam 10 da çatlatma iğnesi vurulcam.iliski günleri verdi.insallah hamile kalip gelirsin dedi doktorum.dualarinizi eksik etmeyin.
ayyyy ne kadar sevindm snin adina anlatamam yaaaa inşallah bu ay güzel haberlerini verirsn bizlerede canm

Bide stres yapma yumurtam buyumuyo diye.bol bol ceviz incir badem ye.
stres yapmamak ah bir mümkün olsa..

Mrb arkadaslar gecen ay klomen kullandm ilk defa snrasi yumurta takibiyle devam etti tabi ama yumurtam büyümedi bir türlü istenilen büyüklüge gelemedi yani..bugn yeniden gttim yine klomen kullanicm ama bu defa günde 3 e cikardi hala büyüme olmadysa hemen igneyle devam etcez..aranizda benim gibi olan var mi acaba :KK43: niye büyümüyo niye olmuyo diyip kendimi yipratiyorm habire :KK43:
Canım bende 3 aydır klomen kullanıyorum. Gerçi son ay serophene verdi doktor ama farketmez içerikleri aynı. İlk 2 ay yumurtalarım hep 16 mm de kalıyodu. Bu ay ben klomenle birlikte incir kürü uyguladım 4 tane yumurtam oluştu en küçüğü 18.5 mm di doktorum bile şaşırdı. Moralini bozma herşeyin çaresi var. Adetin 1. günü incir kürüne başla adetin 10. gününe kadar kullan. Mutlaka fayda edecektir Allah'ın izniyle. Doktorum bana iğne tedavisini fazla önermediğini çünkü yumurtalıkları fazla çalıştırdığını söyledi. İğne tedavisine geçmeden incir kürünü dene derim :KK66:

Canım bende 3 aydır klomen kullanıyorum. Gerçi son ay serophene verdi doktor ama farketmez içerikleri aynı. İlk 2 ay yumurtalarım hep 16 mm de kalıyodu. Bu ay ben klomenle birlikte incir kürü uyguladım 4 tane yumurtam oluştu en küçüğü 18.5 mm di doktorum bile şaşırdı. Moralini bozma herşeyin çaresi var. Adetin 1. günü incir kürüne başla adetin 10. gününe kadar kullan. Mutlaka fayda edecektir Allah'ın izniyle. Doktorum bana iğne tedavisini fazla önermediğini çünkü yumurtalıkları fazla çalıştırdığını söyledi. İğne tedavisine geçmeden incir kürünü dene derim :KK66:
ooo cok iyi valla incir kürünü cok duydm ama acaba ilacla yapmanin bir yan etkisi varmidir orayi tam kestiremedm bide zatn bmm buay gecti o zaman çünkü adetn nerdeyse 4.günü bgnsen hamile kaldn mi peki o büyüklüktn snra

ooo cok iyi valla incir kürünü cok duydm ama acaba ilacla yapmanin bir yan etkisi varmidir orayi tam kestiremedm bide zatn bmm buay gecti o zaman çünkü adetn nerdeyse 4.günü bgnsen hamile kaldn mi peki o büyüklüktn snra
Bi yan etkisi olduğunu düşünmüyorum canım sonuçta incir bi meyve. Henüz adet olmadım bekleme sürecindeyim. Nasip bakalım :)

Insallah olmazsn adet de inşallah hamissindr :anneadayı: peki bu incir kürü illa adetn birinci günümü baslanacak
Hayır canım yapılmadı doktor 3 den fazla yumurtada riskli gördü kendi haline bıraktı 3 tanesi çatlamış 1 tanesi kalmış ayın 13-14 ünde olmam gerekiyor bakalım :)

Merhaba ben 3 günü basladim incir kuru ne ama biraktim klomen iğne incir kuru... sol yumurtam çok buyumus kiste dönüşmüş. Gecen ay stresten gelişmedi 14 mm de kaldi sinir oldum büyümesi gitti sag tarafta da var acaba incir kurune devam etsem mi bilemedim

Merhaba ben 3 günü basladim incir kuru ne ama biraktim klomen iğne incir kuru... sol yumurtam çok buyumus kiste dönüşmüş. Gecen ay stresten gelişmedi 14 mm de kaldi sinir oldum büyümesi gitti sag tarafta da var acaba incir kurune devam etsem mi bilemedim
Canım çok büyümesine neden müsade etti ki doktor? 2 güne bi gidip ölçüm yaptırmadın mı? normalde 18-19 mm geçince çatlatma iğnesi yapıolar

X