- Konu Sahibi sevgiselim1987
Mrb kızlar benm 1,5 yıldır hamıle kalamıyorm yumurtalarım gelısyo ama çatlama sorunu acaba her ay çatlamıyak dıye biş war mı tedavı olmadanda olabılır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtalarının olgunlaşması için sana meftormin içerikli
hap içmeni öneririm.
bu bir çeşit şeker ilacı. yumurta gelişimine destek veriyor.
eğer şekerin yoksa korkma çünkü normal olan şekere etkisi yok. şeker rahatsızlığın varsa onu da düzenler ama.
doktoruna bu konuyu danış
zayıfsan genelde vermeye yanaşmıyorlar ama gene de ısrar et çünkü gerçekten işe yaradığını bizzat biliyorum:)
yumurtalarının olgunlaşması için sana meftormin içerikli
hap içmeni öneririm.
bu bir çeşit şeker ilacı. yumurta gelişimine destek veriyor.
eğer şekerin yoksa korkma çünkü normal olan şekere etkisi yok. şeker rahatsızlığın varsa onu da düzenler ama.
doktoruna bu konuyu danış
zayıfsan genelde vermeye yanaşmıyorlar ama gene de ısrar et çünkü gerçekten işe yaradığını bizzat biliyorum:)
ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.
canım yaaa üzme kendini demek kolay biliyorum işede yaramıyor.Çünkü hepimiz zaman zaman üzülüp gözyaşları döküyoruz.Ve bende eşimin beni tam olarak anlayamadığını düşünenlerdenim.O yüzden ona artık korkularımdan ve endişelerimden bahsetmiyorum herşeyi boşa sarmış zamanını bekleyen edasındayım ama bir yandan da içim içimi yiyor tabiki.Kendimi birde buraya verdim.Burda en azından beni alayabilecek insanlar var.
ya tam olarak anlayamazlar tabıkı. erkekler bızı nezaman tam olarak anlayabılıyorlar kı. kankim gıbı ıcımdekı uzuntuyu annelık duygusu eksıklıgını hıssetmesını beklemedım sarıl boynuma aglasın mesela. ya da sabır olacak bebegımız desın ya da uzulme en kıymetlı olan sensın desın. ha bunları demez mı der. ama o an dese cok ıyı olurdu o an bıttıgım gunlerden bırındeydım. gozlerı dolu dolu baktı bana. konusmuyor dıye kızdım cunku herzaman her konuda oyledır herseyı dıle getıren benımdır suskunluguna gıcık oluyorum bazen. sabah bır baktım dudadı ucuklamıs. bılıyorum uzuntuden oldu. benı uzmemek ıcın uzuntusunu gostermıyor belkı de cogu zaman. ama acımız ortak ve gerekıyorsa bagıra bagıra aglayalım. yıllar once yapmıstık bır kez boyle.
aynen kadınlar klubunde gezıyorum etrafımda benı anlayacak kımse yok dıye. ıse bıle odaklanamıyorum sıtede gezmekten
al bendende o kadar bgn ay sonu işler öyle bir yoğun ki pc yi eve getirdim evde devam ediyorum çalışmaya.
Erkekler bazen bizim o an hissettiklerimizi anlamıyorlar gerçi anlamıyorda değiller ama doğaları gereği midir bilmiyorum daha sakin oluyorlar.Aslında belki onlarınki daha kötü biz enazında dışa vuruyoruz onla içe atıyorlar.Bu işler çok sabır gerektiriyormuş onu anladım.İnan bir haftadan beri migrenim geçmek bilmiyor bir insanın 7*24 saat başı ağrır mı??Bizde daha güçlü olacağız ve emeğimizin karşılığını alacağız buna inan.İnş. en yakın zamanda herkesler bebeğini kucağına alır
haklısın dogaları farklı bunların. ama haksızlık da yapıyoruz degıl mı. uzulmuyormudur uzuluyordur elbet. hasta olduguma uzuluyordur baba olamadıgı ıcın uzuluyordur benım uzuntume uzuluyordur.
sen eve getırmıssın ben ınan aksama kadar bırsey yapmaz oldum buaralar. cok kotu durumdayım moralım cok ıyı artık guzel dıyet yapıyorum umut doluyum ama dıyet konumu takıp etmekten yedıgım ıctıgım seylerı yazmaktan yenı seyler ogrenecegım dıye sayfalarda gezınmekten dolayı ıs yapmaz oldum resmen.
cok sabır hem de cok. cok buyuk bır sınavmıs. Allah daha kotu sınavlar vermesın, her sınavı basarılı ıle atlatabılelım ınsaallah demekten baska bırsey dıyemıyorum.
hersey psıkolojık mıgrenın de catlamayan yumurtaların da.
senın hıkayen nasıl ? nasıl basladı ? anlatır mısın ?
anlatırım tabi yeterki dinlemek isteyen olsun:)ben 3 yıllık evliyim 2 yıldırda bebek istiyoruz aman daha yokbir yıl korunmasız ilişkilmadan dr.lar bebek için tedavi yada birşeyler yapmaya çok sıcak bakmıyorlar o yüzden 10 ay kadar bekledik baktık bebişin gelmeye niyeti yok dr.a gittik.Benden hormon tahlilleri falan işte adeti 3.günü fsh prolaktın falan 24.günü progesteron.Ee tabi eşimden sperm testi.benim hormon tahlillerim iyi çıktı ama bende arada( yani 3 yılda 3 kere) kist çıkıyor.Bir ay doğum kontrol hapı sonra geçiyor.Eşiminde hamd olsun sperm sayısı iyi ama hareketli sayımız çok düşük morfolojisi bozuk kadın doğumcu üroloğa yönlendirdi.Onda varikosel çıktı.3ay ilaç tedavisi oldu.3.ay tekrar sperm testi düzelme var gibi.Bu sefer bnm gittiğim kadın doğumcum tedaviye başlayalım dedi.
^
3 ay çatlatma iğnesi olacak 3 sefer aşılama denenecek olmadı tüp.2 ay çatlatma iğnesi oldu 2 ayda da kırmızı kartı gördüm.Bu arada 2.ayı beklerken eşimin tekrar kontrolü vardı tekrar sperm testi değerlerimiz ilki gibi ilaç tesirini kaybetmiş.Ne yapacağız varikoselden ameliyat.İyi dedik olalım bu sırada ben 2.ye adet olunca kadın doğumcuya tekrar gittim hani ne yapacaz ne edeceğiz.Dedik eşim ameliyat olacak tedavi nasıl olacak ara verecekmiyiz.Bu sefer oda eşin bir ameliyat olsun bakalım belki doğal yolla hamile kalabilirsin dedi.o gazla geçen c.tesi eşim ameliyat oldu
İşte şimdi marta nisana kadar süre verdim kendime o zamana kadar olmazsa tekrar gideceğim dr.a artık yumurta takibine devam edermiyiz direk aşılamaya mı geçeriz.EE tabiki bunda eşimin ameliyat sonucununda önemi var.bakalım zaten zaman geçmek bilmiyor şimdi nisana kadar nasıl geçecek bilmiyorum
Bende bu arada soğan suyu kürüne başladım.Benim hikayem böyle başladı kısaca
Sen nasıl başladın?
evet bu konuda dr.na güvenmek çok iyi.eğer dr.a ısınmadıysan dediklerinide hiç sallamıyorsun tedavini yarım yamalak yapıyorsun.evet kilo etken olabilir kaç kilosun bilmiyorum ama nice kilolu insanlar doğum yapıyor.bende duydum kilonun bebeğe etkisini çözemedim işte benim yengem kilolu doğurdu arkadaşım var kilolu ee oda.Dışarda nice kilolu insanlar var kucağında bebeği ile.
Ama işte insan umut ve de ümit kapısı faydası olabileck diye düşündüğü herşeyi yapmak istiyor.mevlam büyük nelere kadir.İnş. hepimizin yüzüne gülecek
dıye konusuna gırersen kılom yazıyor. doktor cok onemlı doktoruma cok guvendım halen de cok severım ama onu herzaman bulamayabılıyorum o gun benı muayene eden doktor baskası ıse ıste boye kotu seyler yasayabılıyorum.
kılo etken denılıyor ama ben de senın gıbı cok gordu evet hem rahat hamıle kalan hem rahat dogum yapan. doktorun da dedıgı gıbı demekkı benım yag oranım cok fazla ya da vucudum herkesten farklı etkılenıyor sısmanlıktan. her olumsuzlugu cıkararak bu kez bebıs ıcın yola cıkacagım hem bu sekılde kendımı de suclamamıs olurum
ınsaallah en kısa zamanda bebıslerımız olacak.
ben cıkıyorum ıyı geceler gorusmek uzere
bende çıkacağım iyi geceler.kendini suçlu hissetme ama evet kilo vermek için elinden geleni yap kesinlikle bu konuda sonuna kadar.Ama imtihan işte çok zor bir imtihan.Cenab-ı mevlam ol dedikten sonra olmayacak hiçbşey yok.Allah gönlüne göre versin.İnş. en yakın zamanda emeklerinin meyvesini alacaksın