yumurtası kalitesiz olup mikroçip deneyen varmı?

tiniftiboy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
10
6
48
arkadaşlar,

dört defa başarısız tüp bebek denemem oldu.1.sinde 2 embriyo oluştu fakat tutmadı.2. ve 3. denemelerde döllenme gerçekleşmedi. yumurta rezervi düşük ve kalitesi bozuk dendi.4. denemede bir tane emriyo oluştu fakat tutmadı. mikrocip yöntemini öğrendim bugün , deneyen varsa lütfen paylaşsın umuda ihtiyacım var .
lütfen paylaşın ......

arkadaşlar,

dört defa başarısız tüp bebek denemem u.1.sinde 2 embriyo oluştu fakat tutmadı.2. ve 3. denemelerde döllenme gerçekleşmedi. yumurta rezervi düşük ve kalitesi bozuk dendi.4. denemede bir tane emriyo oluştu fakat tutmadı. mikrocip yöntemini öğrendim bugün , deneyen varsa lütfen paylaşsın umuda ihtiyacım var .
lütfen paylaşın ......
Cnm ben duydum daha dogrusu okumustum hatta doktorumla bile konustum ki henuz
denemem yok daha dogrusu 1.denemedeyim suan mikrocip daha cok sperm kalitesizse yapiliyor yani soyleki yumurta ilk 3gun annenin kalitesine bagliymis sonrasi ise babanin spermi etkiliyomus mikrocipte dnasi bozuk spermler elenip daha saglikli spermelrin diger tarafa gecmesi saglaniyo sonra bu saglikla spermlerle yumirta dolleniyo benim bildigim bu sizdede 3.gunden sora ilerlemiyosa bu yontem teklif edilmis olabioir onun disinsa bilemicem benim bildigim boyle yani

arkadaşlar,

dört defa başarısız tüp bebek denemem oldu.1.sinde 2 embriyo oluştu fakat tutmadı.2. ve 3. denemelerde döllenme gerçekleşmedi. yumurta rezervi düşük ve kalitesi bozuk dendi.4. denemede bir tane emriyo oluştu fakat tutmadı. mikrocip yöntemini öğrendim bugün , deneyen varsa lütfen paylaşsın umuda ihtiyacım var .
lütfen paylaşın ......
o yönetimi bilmiyorum ama ben düşük rezervli biriyim ben hormon alarak tüpbebek denerken bir seferinde hepsi anormal döllendi çok üzüldüm şansım kalmıyor diye doktor doğal siklus önerdi hem uygun hem de hormonu sona doğru çok az alıyorsun öyle 3 tane dondurduk daha çok zaman gidiyor ama kadının yumurtası her ay değiştiğinden daha kaliteliyi yakalama şansın artıyor ben henüz hamile değilim ama bu yöntem çok stressiz,ilaç çok az maliyet düşük olduğu için daha çok deneme yapabildim birde doktor bu sayede yapını daha iyi kavrıyor eğer bir trend yakalarsan ondan devam edelim diyor

Canım ben kullandım bu deneme de dedikleri gibi erkek infertilitesi için kullanılıyor bende çokta bir şey değişmedi bence sadece 1000 tl extra para verdik

X