Ben de 26-27 arası yumurtladım 28 I opak hale geldi akıntım . Bu gün hafif kasık sızlamalarım ve bel ağrım var. Rabbim hepimizi nasip ettiği kullarından eylesinKızlar herkese iyi bayramlar
Benim yumurtlama 26 veya 27 bakalım bu ay nasıl olucak merak ediyorum
Geçen aya göre bu ay belirtilerim var biraz ama hayırlısı diyelim. Göğüslerime sızlamalar kasıklarımda iğne batmaları oluyor akıntım da var.
Bugün ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı anlamadım ne alakabeklenen adet tarihim 10 Nisan hayırlısı olsun hepimiz için sizlerde durumlar nasıl
Benim de beklenen regl tarihim 9-10 NisanKızlar herkese iyi bayramlar
Geçen aya göre bu ay belirtilerim var biraz ama hayırlısı diyelim. Göğüslerime sızlamalar kasıklarımda iğne batmaları oluyor akıntım da var.
Bugün ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı anlamadım ne alakabeklenen adet tarihim 10 Nisan hayırlısı olsun hepimiz için sizlerde durumlar nasıl
Bende 25 -26 yu değerlendirdim . İnşallah benimledir miniğimBenim de yumurtlama 27 bat 9 nisan, heyecanlıyım bu ay çok çalıştım dersime
Kızlar herkese iyi bayramlar
Benim de beklenen regl tarihim 9-10 Nisan
Benim de yumurtlama 27 bat 9 nisan, heyecanlıyım bu ay çok çalıştım dersime
Daha regl olmadım en son ayın 7 sinde test yapmıştım oda negatifti. Şuanlık bekliyorum. Kendimde cesaret bulursam belki yarın akşam evde yaparım ? Peki sizMerhaba,
Son durumunuz nedir?
Daha regl olmadım en son ayın 7 sinde test yapmıştım oda negatifti. Şuanlık bekliyorum. Kendimde cesaret bulursam belki yarın akşam evde yaparım ? Peki siz
Maalesef regl oldumMerhaba,
Son durumunuz nedir?
Benim reglim düzensiz olunca ne zaman regl olurum bilmiyorum .Pcos var bende bir de haşimato hastasıyım. Son üç aydır 26 günlük döngüm vardı ona göre gecikti.27 martta yumurtlama akıntısı gördüm ona göre de 16-17 gün oldu . Daha regl olmadım. Düzenli 4 mg inositol kullanıyorum 3. Ayım bitti o yüzden bu ay biraz daha ümitliydimBenim henüz reglim gecikmedi
Regli olacak gibi ağrım var
Gecikirse haftaya kan vereceğim
Erken mi diye emin olamadığım için idrar testi yapmıyorum
Benim reglim düzensiz olunca ne zaman regl olurum bilmiyorum .Pcos var bende bir de haşimato hastasıyım. Son üç aydır 26 günlük döngüm vardı ona göre gecikti.27 martta yumurtlama akıntısı gördüm ona göre de 16-17 gün oldu . Daha regl olmadım. Düzenli 4 mg inositol kullanıyorum 3. Ayım bitti o yüzden bu ay biraz daha ümitliydim
Vallahi dakikaları sayıyorum. İş olmasan evde olsam durmadan bunu dünür dururum herhalde. Benim de 13 Mart son regl tarihim . İnşallah bu seferki gebeliktendir. 1,5 yıl oldu hiç pozitif göremedim . Siz ne zamandır deniyorsunuzBende de pcos var
İlk defa mart sonunda Klomen ve Ovitrelle kullandım
Geçen ay 18 Mart’ta regli olmuştum
Doktorum döngüyü 1 ay gibi sayıp 18 Nisan’ı baz alalım dedi
Ben de o zamanı bekliyorum
Beklemek de çok zor
Vallahi dakikaları sayıyorum. İş olmasan evde olsam durmadan bunu dünür dururum herhalde. Benim de 13 Mart son regl tarihim . İnşallah bu seferki gebeliktendir. 1,5 yıl oldu hiç pozitif göremedim . Siz ne zamandır deniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?