Şuan bende 14. Günümdeyim ağrım çok şiddetli özellikle sol tarafım yumurtluyormuyum bilmiyorum senin gibiyim şuan Arkadaşlar bu normal mi, adetim bittikten 10 gün sonra böyle bir ağrı çekiyorum, aynı adet ağrısı gibi, 1-2 gün sürüyor bu ağrı. 23 mm miyomum var acaba onun da mı etkisi var bilmiyorum. Doktora da söyledim ve üç aydır korunmadığımı belirttim, hamile kalmak için o ağrıyı hissedince ilişki yaşayın dedi. Son bir kaç yıldır hissediyorum bu ağrıyı, öncesinde böyle belirgin yaşamıyordum sanırım. Şuan yine aynı ağrı var ve beni adet olacakmışım gibi kıvrandırıyor, var mı benim gibi olan?
Yumurtluyorsun sanırım, doktor öyle demişti bana.Şuan bende 14. Günümdeyim ağrım çok şiddetli özellikle sol tarafım yumurtluyormuyum bilmiyorum senin gibiyim şuan
Soğan kürünü şuna yapamıyorum sabahları midem almıyor erken kalktığım için, izinde olduğum zamanda yapmayı düşünüyorum. Senin için sevindim gerçekten mucizevi bir kürmüş.ben yumurtlamada hafif sanci duyarim .
sen miyom icin sogan kuru denedin mi canm .
cidden mucize bir kür
doktor bana ilaçsız adet olamazsın dedi
ben bu küre başladım 3-4 seferdir araları düzenli olmasa da kendiliğinden adet oluyorum ..
yapmadıysan hemen başla bence :)
Soğan kürünü şuna yapamıyorum sabahları midem almıyor erken kalktığım için, izinde olduğum zamanda yapmayı düşünüyorum. Senin için sevindim gerçekten mucizevi bir kürmüş.
İnşallah, çok sağol. Az önce forumda miyom yüzünden erken doğum yapan bir üyenin konusunu okudum, çok zor.evet sabah açken içmesi biraz zor
ama alışınca lıkır lıkır gidiyor valla :)
Allahım sana da şifa verir inşallah çok geçmiş olsun
Bende miyom vs hiçbir şey yok ama ilk bebeğimi kaybettikten sonra bu şekilde olmaya başladı öncesinde sadece yumurta attığım zaman oluyordu regl bitiyor birkaç gün sonra taaki yumurta attığım güne kadar kasık ağrısı yumurta atınca da karın ağrısıArkadaşlar bu normal mi, adetim bittikten 10 gün sonra böyle bir ağrı çekiyorum, aynı adet ağrısı gibi, 1-2 gün sürüyor bu ağrı. 23 mm miyomum var acaba onun da mı etkisi var bilmiyorum. Doktora da söyledim ve üç aydır korunmadığımı belirttim, hamile kalmak için o ağrıyı hissedince ilişki yaşayın dedi. Son bir kaç yıldır hissediyorum bu ağrıyı, öncesinde böyle belirgin yaşamıyordum sanırım. Şuan yine aynı ağrı var ve beni adet olacakmışım gibi kıvrandırıyor, var mı benim gibi olan?
İnşallah, çok sağol. Az önce forumda miyom yüzünden erken doğum yapan bir üyenin konusunu okudum, çok zor.
Peki ağrılarınız devam ediyor mu benim de regl bitiyor birkaçgün sonra 3/4 gün süren ağrım oluyorBende miyom vs hiçbir şey yok ama ilk bebeğimi kaybettikten sonra bu şekilde olmaya başladı öncesinde sadece yumurta attığım zaman oluyordu regl bitiyor birkaç gün sonra taaki yumurta attığım güne kadar kasık ağrısı yumurta atınca da karın ağrısı
Bu tamamen yumurtanın sıvısının karın için bölgeye sızmasıyla alakalıymış çok araştırdım normal bir durum bide ağrı eşiğiyle alakalı
Evet devamPeki ağrılarınız devam ediyor mu benim de regl bitiyor birkaçgün sonra 3/4 gün süren ağrım oluyor
Regl bittikten kaçgün sonra ağrınız başlıyor kaç gün sürüyor derdime çare bulamadımEvet devam
4 gün sonra yani 10. Gün başlıyor 15.güne yani yumurta çağlayana kadar gün içinde ara ara Ağrı oluyorRegl bittikten kaçgün sonra ağrınız başlıyor kaç gün sürüyor derdime çare bulamadım
Tamam canım sağ olasın aynı durumdayım4 gün sonra yani 10. Gün başlıyor 15.güne yani yumurta çağlayana kadar gün içinde ara ara Ağrı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?