• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Ağrısı Mı ?

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
11
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar
reglmin 14 uncü gunune denk gelen yumurtlaık agrısı yumurtlama olduğuna mı işaret ediyor.

canım şu anda ben o tarihteyim ve kasıklarımda belimde ağrı var

slm arkadaşlar...
peki bu nasıl bir ağrı ve yumurtlama ağrısı nasıl oluyor benım bu konuyla ilgili pek bi bilgim yok ta -tatlicadiarzu-
yumurtlama ağrısı hangi zaman da oluyor..bi bebeğmz olsun çok istiyoruz...

benim yumurtlama oluştuğunda kasıklarımda ara ara hafif bir batma ya da ağırlık oluyo..ordan anlıyorum..şiddetli bir ağrı değil,hafif ve ara ara,ama hissediyosun..

Bu ağrı bende de oluyor........ Kasık ve bel ağrısı oluyor birde benden pembe bir akıntı gelir her adetin ortasına denk geliyor yani 14-15-16 falan bu günlerde 2 senedir icat oldu bu da bende ne yapıcam bilmiyorum....

evet arkadaşlar mavirüya'ya katılıyorum herkesin yumurtlama günü farklı oluyor benim 16.güne denk geliyor o günlerde kasığımda veya kasıklarımda hafif hafif ama devamlı değil sızlama gibi bi ağrı veya oturup kalkarken batma oluyor birde aynı dönemde yürürken kasığımda sanki içerden bişiy sıkışıyor muş gibi oluyor ama bu yumurtlama dan mı kaynaklanıyo emin değilim ayrıca yumurtanın çatladığı günü veya oluştuğu günü fark etmemeniz normal bence ben bu saydıklarımı doktorum söyleyene kadar bilmiyordum o sızlamaları batmaları kesin bende bi problem var acaba kistmi varda büyüyor batıyor bana falan die yorumluyodum doktorum yumurta takibine aldığında vücudumu daha iyi tanıdım:)

Back
X