• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama akıntısı olmayan var mi

Bu ay özele gideceğim nasip olursa takviye kullanmak istiyorum benim de hayırlısı olsun hakkımızda ya çok üzüldüm kocaman bebeğini kaybetmişsin hamilelik çok zor sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah ben de 25 yaşındayım şuan etrafımda çok doğuran yok da olursa ne hissederim bilmiyorum umarım kısa zamanda olur ☹️
Insalalh tez zamanda nasip olsun. Yoksunluk hissi cok zor. Insan kıskanmıyor ama kendinde olmayınca isyanın eşiğine geliyor o yuzden rabbim kimseyi eksik bırakmasın kolaylikla olsun. Kamu hastanelerinde bu konuda cok araştırma yapmıyorlar hemen 1 sene dene gel diyor detaylı bakmıyor ne yazikki. Ozele de güven kalmadi. Allah dogru insanlarla merhametli işinin ehli insanlarla karşılaştırsın.

Insalalh tez zamanda nasip olsun. Yoksunluk hissi cok zor. Insan kıskanmıyor ama kendinde olmayınca isyanın eşiğine geliyor o yuzden rabbim kimseyi eksik bırakmasın kolaylikla olsun. Kamu hastanelerinde bu konuda cok araştırma yapmıyorlar hemen 1 sene dene gel diyor detaylı bakmıyor ne yazikki. Ozele de güven kalmadi. Allah dogru insanlarla merhametli işinin ehli insanlarla karşılaştırsın.
Devlete gittim kaç kez aşılama yapalım dediler tamam dedim ama yumurtamın çatlama zamanını bile ayarlayamadılar kişiye özel bir şey yok sadece prosedür var herkese aynı şeyi yapıyorlar hayırlısı olsun inşallah artık biraz bırakmak istiyorum bu konuları

Back