Yumurtlama akıntısı yaşamadan yumurtla olur mu ?

Dumansu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
83
Puanlar
18
Kızlar merhaba bu ay 2 nisanda adet oldum 3. Günden itibaren Letu kullandım. 13 Nisan pazartesi günü sabah sekizde de çatlatma iğnesi vurdum ancak çatlatma iğnesinden önce de sonrasından şimdiye kadar da hiçbir şekilde yumurtlama akıntısı görmedim. Doktorum üç tane yumurtamın büyüdüğünü ve onların çatlayack olgunlukta olduğunu ancak yine de iğne vereceğini söyledi. İğnemi oldum fakat bende sadece çok şiddetli kasık ve bel ağrıları oluştu. Hatta sürekli çekilme hissi olultu yere eğildiğimde birkaç kez çok şiddetli hissettim. Bu arada ovülasyon testleri galiba yaptığım iğneden ötürü sürekli pik çıkıyor tabi etkisi biraz daha azalmaya başladı bugün itibarıyle ama benim merak ettiğim konu şu benim yumurtalarım çatladı mı çatlamadı mı çünkü hiç yumurtlama akıntısı olmadı neredeyse hiç yaşamadım hafiften bir kez yaşadım normalde benim yumurtlama akıntım çok yoğun olur şüpheye düştüm. Sizce yumurtlama akıntısı olmadan yumurtlama olur mu?

Tabiki de kaç senelik evliyim o akitniyi 4.5 kere görmüşümdür gormemisimdir bu ay gördüm mesela net bi sekilde çok heyecanlıyım bazıları da özellikle sık ilişki yaşayanlar eşinin sivilarini görüp yumurtlama akıntısı sanabiliyo4 bunu ayırt etmek için iki üç gün ara vermek lazım ilişkiye ki emin olsunlar yani olacak diye birşey yok cnim çatlama igneni vurulmussun sonuçta ağrılarda yasamissin inşallah müjdeli haberi alirsin

Çok teşekkür ederim ben normalde bekarken de korunurken de hep hissederdim çok yoğun akıntım olurdu bu ay ilacın etkisiyle hiç akıntım olmadı hatta çok kuruluk hissettim o yüzden sormak istedim içim rahatladı biraz

Merak etme doktoruna güven iyi düşün iyi olsun herşey gönlünce olsun inşallah

`