Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam olmazsa eczaneden alayım teşekkür ediyorumEvet yumurta akı gibi olur. Ovülasyon testi kullanabilirsiniz net olarak anlamak için
Merhaba Sümüksü müydü akıntıHanımlar yumurtlama akıntısı yumurta akınamı benziyor benim adet bitişi 9 haziranda yumurta akı gibi yoğun akıntı geldi benim iki gebeliktede yumurtlama adetten sonra oluyordu mayısta gebelik düşündük ama olmadı 3 aydır olmuyor sormak istedim
Tamam olmazsa eczaneden alayım teşekkür ediyorum
Evet canımMerhaba Sümüksü müydü akıntı
Teşekkür ediyorumAkıntınıza göre hareket edin
2 günde bir ilişki ile yaparsanız zaten ovülasyon testine gerek kalmaz
Ben laboquick testini kullandım ama asla ovülasyon günümü göstermedi. Ona kalsa yumurtlama olmadı yani.
Ama Şu an hamileyim
Tamamen kendim anladım ve o dönemi değerlendirdim
Teste bağlı kalmadım
Benimde öyle geldi geçen ay takip etmiştim ovülasyon testi ile çatlamamıştı bu ay takip etmedim sümüksü şeffaf akıntım geldi kaşık ağrısı ve bel ağrım da oluyor sanırım çatladı inşallah bu ay gebelik elde edebilirimEvet canım
İnşallah gebelik olur valla sıkıldım bu durumdanBenimde öyle geldi geçen ay takip etmiştim ovülasyon testi ile çatlamamıştı bu ay takip etmedim sümüksü şeffaf akıntım geldi kaşık ağrısı ve bel ağrım da oluyor sanırım çatladı inşallah bu ay gebelik elde edebilirim
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten olmayanın anlayacağı bişey kaç aydır deniyoruz ama bizimde olmuyor sizin bi sorun var mıİnşallah gebelik olur valla sıkıldım bu durumdan
Çok şaşırdım göstermemesine sağlıkla kucağınıza alın bize de dua edin lütfenAkıntınıza göre hareket edin
2 günde bir ilişki ile yaparsanız zaten ovülasyon testine gerek kalmaz
Ben laboquick testini kullandım ama asla ovülasyon günümü göstermedi. Ona kalsa yumurtlama olmadı yani.
Ama Şu an hamileyim
Tamamen kendim anladım ve o dönemi değerlendirdim
Teste bağlı kalmadım
Benim 2 çocuğum var normal oldular sıkıntısız sadece 1 kimyasal oldu 2 çocuğumdan önce şuan öyle çok sıkıntı yok sadece hep planlı gebelik yaptım kızımdada oğlumdada ilk ayda oldu bunda bi 2 aydır planlı olmadı doktor 2 ay tarlusal son ay klomen verdi işe yaramadı eğer yine adet olursam komple hormon testi vereceğim bakacak Benim sorunum adetim az geliyor tuhaf çamur gibi geldi mesela bu ayRabbim tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten olmayanın anlayacağı bişey kaç aydır deniyoruz ama bizimde olmuyor sizin bi sorun var mı
İnşallah en yakın zamanda olur benim 10 aydır olmuyor pcos varBenim 2 çocuğum var normal oldular sıkıntısız sadece 1 kimyasal oldu 2 çocuğumdan önce şuan öyle çok sıkıntı yok sadece hep planlı gebelik yaptım kızımdada oğlumdada ilk ayda oldu bunda bi 2 aydır planlı olmadı doktor 2 ay tarlusal son ay klomen verdi işe yaramadı eğer yine adet olursam komple hormon testi vereceğim bakacak Benim sorunum adetim az geliyor tuhaf çamur gibi geldi mesela bu ay
İnşallah en yakın zamanda olur benim 10 aydır olmuyor pcos varumarım
Peki çatlatma iğnesi aşılama denendimi devlette yapıyorİnşallah en yakın zamanda olur benim 10 aydır olmuyor pcos var
Denemedim 1 sene geçmeden yapmıyoruz dedilerPeki çatlatma iğnesi aşılama denendimi devlette yapıyor
Allla alla ya sizde bi kaç ay daha bekleyin madem öyleDenemedim 1 sene geçmeden yapmıyoruz dediler
Tam olarak yumurta akıyla aynı görüntüde oluyor evet.Hanımlar yumurtlama akıntısı yumurta akınamı benziyor benim adet bitişi 9 haziranda yumurta akı gibi yoğun akıntı geldi benim iki gebeliktede yumurtlama adetten sonra oluyordu mayısta gebelik düşündük ama olmadı 3 aydır olmuyor sormak istedim
Tam olarak yumurta akıyla aynı görüntüde oluyor evet.Teşekktü
Teşekkür ediyorumTam olarak yumurta akıyla aynı görüntüde oluyor evet.