• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama akıntısı

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
550
105
103
26
Hanımlar yumurtlama akıntısı yumurta akınamı benziyor benim adet bitişi 9 haziranda yumurta akı gibi yoğun akıntı geldi benim iki gebeliktede yumurtlama adetten sonra oluyordu mayısta gebelik düşündük ama olmadı 3 aydır olmuyor sormak istedim

Evet yumurta akı gibi olur. Ovülasyon testi kullanabilirsiniz net olarak anlamak için

Hanımlar yumurtlama akıntısı yumurta akınamı benziyor benim adet bitişi 9 haziranda yumurta akı gibi yoğun akıntı geldi benim iki gebeliktede yumurtlama adetten sonra oluyordu mayısta gebelik düşündük ama olmadı 3 aydır olmuyor sormak istedim
Merhaba Sümüksü müydü akıntı

Tamam olmazsa eczaneden alayım teşekkür ediyorum

Akıntınıza göre hareket edin
2 günde bir ilişki ile yaparsanız zaten ovülasyon testine gerek kalmaz
Ben laboquick testini kullandım ama asla ovülasyon günümü göstermedi. Ona kalsa yumurtlama olmadı yani.
Ama Şu an hamileyim
Tamamen kendim anladım ve o dönemi değerlendirdim
Teste bağlı kalmadım

Ben laboquick testini kullandım ama asla ovülasyon günümü göstermedi. Ona kalsa yumurtlama olmadı yani.
Ama Şu an hamileyim
Teste bağlı kalmadım
Teşekkür ediyorum

Benimde öyle geldi geçen ay takip etmiştim ovülasyon testi ile çatlamamıştı bu ay takip etmedim sümüksü şeffaf akıntım geldi kaşık ağrısı ve bel ağrım da oluyor sanırım çatladı inşallah bu ay gebelik elde edebilirim

Benimde öyle geldi geçen ay takip etmiştim ovülasyon testi ile çatlamamıştı bu ay takip etmedim sümüksü şeffaf akıntım geldi kaşık ağrısı ve bel ağrım da oluyor sanırım çatladı inşallah bu ay gebelik elde edebilirim
İnşallah gebelik olur valla sıkıldım bu durumdan

Ama Şu an hamileyim
Teste bağlı kalmadım
Çok şaşırdım göstermemesine sağlıkla kucağınıza alın bize de dua edin lütfen 🙏 bizde bu ay hamile kalalım inşallah

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten olmayanın anlayacağı bişey kaç aydır deniyoruz ama bizimde olmuyor sizin bi sorun var mı
Benim 2 çocuğum var normal oldular sıkıntısız sadece 1 kimyasal oldu 2 çocuğumdan önce şuan öyle çok sıkıntı yok sadece hep planlı gebelik yaptım kızımdada oğlumdada ilk ayda oldu bunda bi 2 aydır planlı olmadı doktor 2 ay tarlusal son ay klomen verdi işe yaramadı eğer yine adet olursam komple hormon testi vereceğim bakacak Benim sorunum adetim az geliyor tuhaf çamur gibi geldi mesela bu ay

Kızlar benim bir anım var ben bilmeyerek gebelik testi diye ovilasyon alıp çift çizgi die gidip hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal olmuştu 😆

Benim 2 çocuğum var normal oldular sıkıntısız sadece 1 kimyasal oldu 2 çocuğumdan önce şuan öyle çok sıkıntı yok sadece hep planlı gebelik yaptım kızımdada oğlumdada ilk ayda oldu bunda bi 2 aydır planlı olmadı doktor 2 ay tarlusal son ay klomen verdi işe yaramadı eğer yine adet olursam komple hormon testi vereceğim bakacak Benim sorunum adetim az geliyor tuhaf çamur gibi geldi mesela bu ay
İnşallah en yakın zamanda olur benim 10 aydır olmuyor pcos var

Tam olarak yumurta akıyla aynı görüntüde oluyor evet.

Back
X