yumurtlama akintisimi sperm mi?

iliskinin ertesi gunu uzayan ve seffaf akinti spermi yumurtlamami

• sperm

OY: 6 66,7%
  • yumurtlama

OY: 3 33,3%

• Ankete Katılan
    9

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Kizlar bu konuda bilgisi olan eminim vardir ve bu konuyla ilgili sikintisi olanda vardr.
Ozur dileyerek soruyorum iliskinin ertesi gunu gelen seffaf ve uzayan akinti sperm mi yumurtlama akintisimi kafam cok karisti bilgisi olan varmi?

Bu olayi yasamis olan var mi aranizda sperm sonradan aksa seffaf kaygan ve uzayan sekilde mi olur bazi sayfalara sordum cevap alamadigim icin konu actm

İlişkiden sonra geliyor o akıntı genelde ama yumurtadığını illa akıntı ile bileceksin diye birşey yok :)
Kasık ağrısı, gögüslerde hassasiyet de belirtileri.. Adet döngün kaç gün ise ona göre de hesaplarsın yumurtlama günlerini..

Bnm oyle bi akintim gelmisti yumurtladigimi dusundm ama spermde olabilir mi acaba dedim ustelik batima 9 gun var o akintidan sonra hic akinti yada yumurtlma belirtileri yasamadm bn bosunami umitlenyrm dye kafama takildi da cnm sagolasn

Bnm oyle bi akintim gelmisti yumurtladigimi dusundm ama spermde olabilir mi acaba dedim ustelik batima 9 gun var o akintidan sonra hic akinti yada yumurtlma belirtileri yasamadm bn bosunami umitlenyrm dye kafama takildi da cnm sagolasn
Allah dilerse herşey olur.. Adet gününde bile yumurtlaması olan arkadaşım var. Eğer en ince ayrıntısına kadar kurcalayıp beyninde sorun edersen herşeyi, yanlış yaparsın. Akışına bırak Rabbim vereceği zamanı bilir :) Kafandan çıkar oluruna bırak. İnşallah hayırlı evlatlarınız olur, yuvanız çocuk sesleri ile şenlenir.

Amin sagol cnm

Bunu bende merak ediyorum ve yaniltici oluyor gercekten.Ama spermler iliski sonrasi lavaboya gidince akiyor diye tahmin ediyorum ertesi gun cikar mi bilemiyorum acikcasi

Bu olayi yasamis olan var mi aranizda sperm sonradan aksa seffaf kaygan ve uzayan sekilde mi olur bazi sayfalara sordum cevap alamadigim icin konu actm
Ay benden öyle uzayan su gibi akıntı gelmişti hamileliğimin ilk zamanları. Sümüksü böyle. Ama hiç neden diye araştırmadım. Annem hamileliktendir dedi.

Vucutta isinan sperm uzamaz sadece su gibi akar... Yapiskan yumurta aki veya sumuksu denen akinti ya kisinin kendi akintisidir... Yumurtlama akintisi iliskiyi beklemez...yumutrlama gunlerinde gunun herhangi bir saati gorulebilir.

Konu biraz eski ama aynı konudan tekrar açmak istemedim.

Şuan resmen anlayamıyorum yumurtlayıp yumurtlamadiğimi. Her ay yumurtlama ağrısi olmuyor bende. Döngüm de düzensiz. Kaçırmak istemiyorum yine o günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…