- 2 Mayıs 2024
- 456
- 122
- 23
- Konu Sahibi Firdevsfhm
-
Merhaba benim genellikle sol kasığımda hafif ağrı oluyor regl dönemi gibi ama daha az tabii. Ve akıntım oluyor yapısı değişik olarak yani biraz daha yapışkan gibi. Bazen de göğüslerim biraz hassaslaşıyor.Hayırlı geceler hanımlar
Yumurtlama günleriniz de vücudunuzda hissettiğiniz belirtiler neler oluyor
kasık ağrıniz her döneminizde hissedilen şekilde oluyor mu acabaMerhaba benim genellikle sol kasığımda hafif ağrı oluyor regl dönemi gibi ama daha az tabii. Ve akıntım oluyor yapısı değişik olarak yani biraz daha yapışkan gibi. Bazen de göğüslerim biraz hassaslaşıyor.
Yani aslında evet ama her seferinde solda oluyordu arkadaşımla bunu konuşurken o bana hem sağ hem sol olarak hissettiğini söylediğinde şüphelenip hsg çektirdim allahtan iki tüpte açık çıktı yumurtlama da sorun yokmuş ama dediğim gibi hep hissediyorum soldakasık ağrıniz her döneminizde hissedilen şekilde oluyor mu acaba
himmYani aslında evet ama her seferinde solda oluyordu arkadaşımla bunu konuşurken o bana hem sağ hem sol olarak hissettiğini söylediğinde şüphelenip hsg çektirdim allahtan iki tüpte açık çıktı yumurtlama da sorun yokmuş ama dediğim gibi hep hissediyorum solda
Neyden korkuyorsunuz canınız acır diye mihimm
Hsg bende düşünüyorum değil ama korkum ondan daha çok olduğu için
evet öyle çok çeşitli yorumlar okudum ki yapılan yerden tütün, acı eşiğine kadar neler nelerNeyden korkuyorsunuz canınız acır diye mi
Yani 10 dakikalık bi işlem aslında ama siz neden düşünüyorsunuz gebelik mi istiyorsunuz yoksa başka bi sağlık durumu ile mi ilgilievet öyle çok çeşitli yorumlar okudum ki yapılan yerden tütün, acı eşiğine kadar neler neler
gebelik ile ilgiliYani 10 dakikalık bi işlem aslında ama siz neden düşünüyorsunuz gebelik mi istiyorsunuz yoksa başka bi sağlık durumu ile mi ilgili
peki 3 4 günlük süre içinde tek ilişki ile gebe kalmak yeterli midir sizce3-4 gün boyunca şeffaf uzayan akıntı, o ay hangi taraftan yumurtladıysam o yumurtalığımın olduğu tarafın ağrıması, ilişki sırasında baskı hissi ile kendini belli ederdi yumurtlama dönemim.
Biz 3 sene oldu deniyoruz hiç bi sorun yok ama olmuyor ben çok geç kaldım hsg için yani hamilelik ihtimalini de yükseltiyormuş çünkü inanın korkulacak bişe yok 10 dk bebeği düşünün her acı çekilirgebelik ile ilgili
10 sene önce tek seferden gebe kalmış biriyim ama yaşım vs sebebi ile aldırdım yani oldu mu oluyorpeki 3 4 günlük süre içinde tek ilişki ile gebe kalmak yeterli midir sizce
peki 3 4 günlük süre içinde tek ilişki ile gebe kalmak yeterli midir sizce
yaa10 sene önce tek seferden gebe kalmış biriyim ama yaşım vs sebebi ile aldırdım yani oldu mu oluyor
Aynen öyleyaaolacağı varsa oluyor tabii
peki çatlama ile yumurtlamam arasında ki farkı nasıl anladınızSperm 1-3 gün yaşıyor, hatta çok kaliteliyse 5 gün yaşadığını söyleyen doktorlar da var o yüzden mümkün tabii ki neden olmasın. Yeter ki sperm çatlama sonrası yumurta ile karşılaşsın
Hayır aksine çatlamadan önce daha fazla şans var. Yumurtlama 4-5 günlük bir dönemdir; olası ilişkide spermi çatlayan yumurtaya daha kolay ulaştırmak için rahimde uygun koşulların oluştuğu zaman aralığıdır, çatlama da yumurtanın asıl döllenebileceği 12-24 saatlik bir zaman aralığıdır.peki çatlama ile yumurtlamam arasında ki farkı nasıl anladınız
yani çatlama olduktan sonra ki gün sanırım ilişki gerekiyormuş öyle deniliyor çoğu yerde
anladımHayır aksine çatlamadan önce daha fazla şans var. Yumurtlama 4-5 günlük bir dönemdir; olası ilişkide spermi çatlayan yumurtaya daha kolay ulaştırmak için rahimde uygun koşulların oluştuğu zaman aralığıdır, çatlama da yumurtanın asıl döllenebileceği 12-24 saatlik bir zaman aralığıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?