• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama belirtisi mi

helyumkiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
108
8
11
25
Kızlar merhaba. Bugün ara ara kasıklarımda sancı hissettim. Göğüs ucumda şimdi çok sert. Yumurtlama belirtisi olabilir mi?

Akıntım yok. Adetim biteli 2 gün oluyor
Lh testiniz yok mu? 5 gün regl olsanız şu an 7. gündesiniz. Olmaz değil ama erken gibi. Şh testi ve akıntıyla takip etmek doğru olur gibi. Ben akıntı başlayınca lh testi yapıyorum, yükselmeyi gözlemliyorum

Lh testiniz yok mu? 5 gün regl olsanız şu an 7. gündesiniz. Olmaz değil ama erken gibi. Şh testi ve akıntıyla takip etmek doğru olur gibi. Ben akıntı başlayınca lh testi yapıyorum, yükselmeyi gözlemliyorum
Ne tarz akinti gorunce takibe basliyorsunuz?

Ne tarz akinti gorunce takibe basliyorsunuz?
Reglden sonra akıntım olmuyor benim. Sizde nasıl bilmiyorum ama kremsi beyaz oldu bu ay mesela. Hatta oldu mu olmadı mı derken 20. gün gördüm şükür. Tarif olarak kremsi beyazdı, bugün daha yoğunlaştı çamaşırda görünecek belirtide. Minik kasık ağrısı hissettim. Bu belirtilerle anlıyorum. Reglden 1 hafta sonra bu şekilde gözlemliyorum kendimi. Sonra lh testi ile de koyuyu görüyorum genelde. Var mı belirtileriniz

Reglden sonra akıntım olmuyor benim. Sizde nasıl bilmiyorum ama kremsi beyaz oldu bu ay mesela. Hatta oldu mu olmadı mı derken 20. gün gördüm şükür. Tarif olarak kremsi beyazdı, bugün daha yoğunlaştı çamaşırda görünecek belirtide. Minik kasık ağrısı hissettim. Bu belirtilerle anlıyorum. Reglden 1 hafta sonra bu şekilde gözlemliyorum kendimi. Sonra lh testi ile de koyuyu görüyorum genelde. Var mı belirtileriniz
Benim de bugun yogun kremsi beyaz oldu. Ovulasyon donemim benim de bu hafta ama ben kitlerle takip etmedigim icin tam da bilmiyorum yumurtladigimi

Kızlar ben 2 gündür oluvasiyon testi yapiyorum bu ikinci gün böyle çıktı ilk silik sonra böyle oldu 2 resmide aşağıya bıraktım bakarsınız ilk defa yapıyorum testi anlamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz pozitif mi test ya

Eklentiler

• 1000008823.webp
    1000008823.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000008827.webp
    1000008827.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar ben 2 gündür oluvasiyon testi yapiyorum bu ikinci gün böyle çıktı ilk silik sonra böyle oldu 2 resmide aşağıya bıraktım bakarsınız ilk defa yapıyorum testi anlamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz pozitif mi test ya
Pike yaklaşmış yapmaya devam edin

T çizgisi koyulaşmalı. Kaçıncı gündesiniz?

Kızlar merhaba. Bugün ara ara kasıklarımda sancı hissettim. Göğüs ucumda şimdi çok sert. Yumurtlama belirtisi olabilir mi?
Ben de akıntı kontrolü ile yapıyorum yumurtlama günümü ve kasık ağrılarımdan da anlıyorum yani eğer elinizde varsa ovülasyon testi başlayabilirsiniz

Benim de bugun yogun kremsi beyaz oldu. Ovulasyon donemim benim de bu hafta ama ben kitlerle takip etmedigim icin tam da bilmiyorum yumurtladigimi
Değerlendirin günlerinizi. Çatladıktan sonra akıntı iyice sıvılaşıp yumurta akı gibi oluyor. Bir de ne olur ne olmaz lh testi de bulundurun bir dahaki dönem için. 3 gün perhizle birliktelik yaşayabilirsiniz. Ya da 2 günde bir. Yakalarsınız böylelikle.

Aynı koyulukta görmeliyiz. Canlı pembe. Görünce anlayacaksınız zaten. Stres yapmayın. Ben 18-20 gün pik görüyorum 2 aydır.

İlk yaptığımda öyle silikti 1.2 saat sonra öyle
IMG_2018.webp
koyulaştı normal mi herkeste mi öyle yani bu test pozitif mi değerlendirmek gerekir mi
Vücuttaki lh dalgalanır normaldir. Daha silik ya da daha koyu olur. Ama yumurtlama pikinde çok koyu olur anlarsınız. 1.5-2 gün kopkoyu olabilir. O günler lh bize der ki çatlamayı hazırlıyorum sen de hazır ol.

Eklentiler

• IMG_2020.webp
    IMG_2020.webp
    194,7 KB · Görüntüleme: 5
Back
X