Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama belirtisi midir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tirem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
124
38
18
22
Yumurtlama oluyor mu en son yaptığım testte diğerlerine göre koyu çıktı 2. Çizgim bugünü değerlendirmeli miyim?

Eklentiler

• 1000018517.webp
    24 KB · Görüntüleme: 64
Yumurtlama oluyor mu en son yaptığım testte diğerlerine göre koyu çıktı 2. Çizgim bugünü değerlendirmeli miyim?
Henüz tam pik olmamış ama olmak üzere bence bugünü de değerlendirin ve akabinde gelen günleri de

Yumurtlama günündesin canım hatta bunu dün paylaşmışsın bugün çatlama günün oldu muhtemelen ben ovülasyon testiyle 2 kez hamile kaldım ve bugün benimde çatlama günüm

Eklentiler

• 1000018628.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
Yumurtlama günündesin canım hatta bunu dün paylaşmışsın bugün çatlama günün oldu muhtemelen ben ovülasyon testiyle 2 kez hamile kaldım ve bugün benimde çatlama günüm
Ya dünü değerlendiremedim ama bugün değerlendirdim testide paylaştım dünle ile bugün yaptığımı inşallah bende hamile kalabilirim

Ya dünü değerlendiremedim ama bugün değerlendirdim testide paylaştım dünle ile bugün yaptığımı inşallah bende hamile kalabilirim
Testi bırakma devam et yapmaya henuz çatlama olmamış yarın bir daha test yap at bakalım

Buda bugünkü yaptığım test

Çatlıyor canım yumurtan sen yine bırakma test devam et silikleşene kadar te çizgisi tamamen kaybolunca çatlamış oluyor o günlerde mutlaka değerlendir

Çatlıyor canım yumurtan sen yine bırakma test devam et silikleşene kadar te çizgisi tamamen kaybolunca çatlamış oluyor o günlerde mutlaka değerlendir
Dünü bide gece 12den sonrasını değerlendirdim bugün akşamı da değerlendiricem testte silinik olana kadar ilişkiyede devam etmem lazım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…