Henüz tam pik olmamış ama olmak üzere bence bugünü de değerlendirin ve akabinde gelen günleri deYumurtlama oluyor mu en son yaptığım testte diğerlerine göre koyu çıktı 2. Çizgim bugünü değerlendirmeli miyim?
Henüz tam pik olmamış ama olmak üzere bence bugünü de değerlendirin ve akabinde gelen günleri de
Öyle yapıcam teşekkür ederimHenüz tam pik olmamış ama olmak üzere bence bugünü de değerlendirin ve akabinde gelen günleri de
Evet bugün yunurtlam var değerlendir yRın yine test yap at bakalım çatlama varsa o günde ilişkiYumurtlama oluyor mu en son yaptığım testte diğerlerine göre koyu çıktı 2. Çizgim bugünü değerlendirmeli miyim?
Yumurtlama günündesin canım hatta bunu dün paylaşmışsın bugün çatlama günün oldu muhtemelenYumurtlama oluyor mu en son yaptığım testte diğerlerine göre koyu çıktı 2. Çizgim bugünü değerlendirmeli miyim?
Dün değerlendiremedim ama bugün değerlendirdim atayım hemenEvet bugün yunurtlam var değerlendir yRın yine test yap at bakalım çatlama varsa o günde ilişki
Dün değerlendiremedim ama bugün değerlendirdim atayım hemen
Yumurtlama günündesin canım hatta bunu dün paylaşmışsın bugün çatlama günün oldu muhtemelenben ovülasyon testiyle 2 kez hamile kaldım ve bugün benimde çatlama günüm
Ya dünü değerlendiremedim ama bugün değerlendirdim testide paylaştım dünle ile bugün yaptığımı inşallah bende hamile kalabilirimYumurtlama günündesin canım hatta bunu dün paylaşmışsın bugün çatlama günün oldu muhtemelenben ovülasyon testiyle 2 kez hamile kaldım ve bugün benimde çatlama günüm
Testi bırakma devam et yapmaya henuz çatlama olmamış yarın bir daha test yap at bakalımYa dünü değerlendiremedim ama bugün değerlendirdim testide paylaştım dünle ile bugün yaptığımı inşallah bende hamile kalabilirim
12yi bekliyorum yapıp atayım inşallah bu ay tutar dua edinTesti bırakma devam et yapmaya henuz çatlama olmamış yarın bir daha test yap at bakalım
12yi bekliyorum yapıp atayım inşallah bu ay tutar dua edin
Dünü bide gece 12den sonrasını değerlendirdim bugün akşamı da değerlendiricem testte silinik olana kadar ilişkiyede devam etmem lazım dimi?Çatlıyor canım yumurtan sen yine bırakma test devam et silikleşene kadar te çizgisi tamamen kaybolunca çatlamış oluyor o günlerde mutlaka değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?