Yumurtlama belirtisi

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Arkadaslar Affiniza sığınarak soruyorum ozur dilerim ama ovulasyon döneminde iliskiye girdiginizde kasiginizda agri oluyor mu sanki yumurtaliklarin asagida ilişkide baski yapıyor gibi canınız acıyor mu hissedebiliyor musunuz???nolur yasayan varsa bilgi versin nolur...

yumurtladiktan sonra iki gun cektm o aciyi sonra gecti

caım benım bunlara pek takılmayın olacaksa olr zaten ama sız stres yaptıınızda olacagı varsa bıle engel olursunuz kendınızı cok dınlmeyın bende oyleydım psıkolojık belırtıler yaşaya yaşaya canım cıktı...

Normalde kasık agrisi oluyor onu biliyorum ama iliski esnasinda canim cok yaniyor iskence halini alıyor o yüzden ben tek miyim diye merak ettim

Ayyyy o ovulasyonsa eger evet bi ara oyle hassaslik oluyor. Ama onun ovulasyondam oldugunu bilmiyorum. Yumurta aki gibi gelirse akinti veya senin vucut isin cikarsa 0.5 veya 1 derece onlari tek biliyorum

Yok bebek icin demedim benim hic basima gelmedi yumurtlama dönemi de dahil ama bu sefer cok fazla hissettim ağrıyı acaba kist vs.bursey mi olustu i yüzden sordum ama yasayan varsa en azindan kafamdaki siru isaretini atmış olurum

Normalde kasık agrisi oluyor onu biliyorum ama iliski esnasinda canim cok yaniyor iskence halini alıyor o yüzden ben tek miyim diye merak ettim
tamam canm iste ilk defa bu ay bendede oldu iliskye girerken sanki kasigmda bisi patlicakms gbi agrirdi.iki gun icinde geciyo hatta kist sanmistm ben deglms

Yok bebek icin demedim benim hic basima gelmedi yumurtlama dönemi de dahil ama bu sefer cok fazla hissettim ağrıyı acaba kist vs.bursey mi olustu i yüzden sordum ama yasayan varsa en azindan kafamdaki siru isaretini atmış olurum
bak agrin gecmezse kisttensuphelen ama ik uc gune gececektor kafana takma.bende taktim kist oldu sanip agladim ettm iliskiye girerkeb agladim bile yarida biraktm.ama gecti cokskur yumurtlamanin siddetinden olmstur

tamam canm iste ilk defa bu ay bendede oldu iliskye girerken sanki kasigmda bisi patlicakms gbi agrirdi.iki gun icinde geciyo hatta kist sanmistm ben deglms
Benimde hic basima gelmedigi için korktum açıkçası ters giden birsey var onun habercisi herhalde diye düşündüm bende Pko var hamile kaldigimda doktor zarari olmaz dedi kurtaj oldukttan sonrada su anda kist yok ama zamanla olusur dedi.uzerinden 5 ay geçti dedim kesin olustu onun belirtileri

Beni
bak agrin gecmezse kisttensuphelen ama ik uc gune gececektor kafana takma.bende taktim kist oldu sanip agladim ettm iliskiye girerkeb agladim bile yarida biraktm.ama gecti cokskur yumurtlamanin siddetinden olmstur
Benim de aynen anlattığın gibi oldu normalde agrir ama iliskide cok canim yandi resmen zorla yapılıyor gibi hissettim yani bir nevi işkence cekmis gibiydim sonrada acaba sorun mu var dedim hic böyle olmazdi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…