Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemel olabilir ama benim hamile kaldığım ay bu akıntıdan yaklaşık 3 gün sonra olmuştu yumurtlamam. Gebelik düşünüyorsanız önümüzdeki 6 günü 2 günde 1 şeklinde değerlendirmeye çalışın derimİyi aksamlar kızlar. Sabahtan beri saydam ve sumukumsu bı akıntı geliyor ayrıca peceteyle sıldıgımde 2 tane kucuk pembe leke geldi. Sat 4nısan sizce yumurtlama belirtisimi bu?
Birşey daha aklıma geldi sormak istiyorum onuda aklımda soru işareti kalmasın dıye. Akıntı oldu 3 gun sonra yumurtladım dedin ya cnm nasıl anladın yanı ultrasonla takıp mi ediliyordun yoksa ovulasyon testiylemi anladın?Muhtemel olabilir ama benim hamile kaldığım ay bu akıntıdan yaklaşık 3 gün sonra olmuştu yumurtlamam. Gebelik düşünüyorsanız önümüzdeki 6 günü 2 günde 1 şeklinde değerlendirmeye çalışın derim
Ovulasyon testi yapıyordum. Ama akıntıyı da takip ediyordum bikaç aydır. Akıntı başladı 2-3 gün civarı sürdü kesildiği gün pozitifi gördüm. Ama o pozitif günü değil de 1 gün öncesi ve sonraki gün ilişki oldu bizim. O ay takip etsem de yumurtlamayı esas olarak iki günde bir ilişki olayını uygulamıştım.Birşey daha aklıma geldi sormak istiyorum onuda aklımda soru işareti kalmasın dıye. Akıntı oldu 3 gun sonra yumurtladım dedin ya cnm nasıl anladın yanı ultrasonla takıp mi ediliyordun yoksa ovulasyon testiylemi anladın?
Ovulasyon testi yapıyordum. Ama akıntıyı da takip ediyordum bikaç aydır. Akıntı başladı 2-3 gün civarı sürdü kesildiği gün pozitifi gördüm. Ama o pozitif günü değil de 1 gün öncesi ve sonraki gün ilişki oldu bizim. O ay takip etsem de yumurtlamayı esas olarak iki günde bir ilişki olayını uygulamıştım.
Bi boş bi doludan kastınız bir gün ilişki var bir gün Yok değil mi? Bizde öyle yapmıştıkBiz bi boş bi dolu yapıyoruz doktor oyle dedi bize.
Evet canım yumurtalar çatlamaya başlamış değerlendirİyi aksamlar kızlar. Sabahtan beri saydam ve sumukumsu bı akıntı geliyor ayrıca peceteyle sıldıgımde 2 tane kucuk pembe leke geldi. Sat 4nısan sizce yumurtlama belirtisimi bu?
Degerlendirdik dünü zaten dokyor hafta 3 kere birliktelik dedi. Bu da 1 dolu 1 boş oluyor. Dunde dolu günmüzde aradan cıkmış olduB-)Evet canım yumurtalar çatlamaya başlamış değerlendir![]()
İp gibi uzayan sümüksü şeffaf akıntı yumurtlama işareti.İyi aksamlar kızlar. Sabahtan beri saydam ve sumukumsu bı akıntı geliyor ayrıca peceteyle sıldıgımde 2 tane kucuk pembe leke geldi. Sat 4nısan sizce yumurtlama belirtisimi bu?
Evet cnmm öyle. Gebelik testini ne zaman yapmıstın adetin gecmışmıydı?Bi boş bi doludan kastınız bir gün ilişki var bir gün Yok değil mi? Bizde öyle yapmıştık
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman :)Degerlendirdik dünü zaten dokyor hafta 3 kere birliktelik dedi. Bu da 1 dolu 1 boş oluyor. Dunde dolu günmüzde aradan cıkmış olduB-)![]()
Benım normalde daha gec olur bu akıntı hatta bazı aylar hiç olmaz. Bu ayda erken oldu birde pembe leke gelince sasırdım o yuzden sizlere sordum :)İp gibi uzayan sümüksü şeffaf akıntı yumurtlama işareti.
Akintin uzuyosa yumurtlamadir cnim bazen kasik agrisi flnda oluyo yumurtlamadaİyi aksamlar kızlar. Sabahtan beri saydam ve sumukumsu bı akıntı geliyor ayrıca peceteyle sıldıgımde 2 tane kucuk pembe leke geldi. Sat 4nısan sizce yumurtlama belirtisimi bu?
Dün aksam ara ara oldu zaten ama cok degil sol kasıgımda oldu :) tek taraflıydı. Ama bugun agrı ve akıntı yok zaten dunu degerlendirdik umarım cabalarımın karsılıgını ve dualarımı Rabbım kabul eder :)Akintin uzuyosa yumurtlamadir cnim bazen kasik agrisi flnda oluyo yumurtlamada
Benm yumurtlamadn 4 gun once akinti gelmisti snra 3gun sonra akinti basladi 2 gun surdu o zmanlari dgerlendirirsen her uzayan akinti zamanini ins sansin olurDün aksam ara ara oldu zaten ama cok degil sol kasıgımda oldu :) tek taraflıydı. Ama bugun agrı ve akıntı yok zaten dunu degerlendirdik umarım cabalarımın karsılıgını ve dualarımı Rabbım kabul eder :)
Ayyy inşAllahh cnmmBenm yumurtlamadn 4 gun once akinti gelmisti snra 3gun sonra akinti basladi 2 gun surdu o zmanlari dgerlendirirsen her uzayan akinti zamanini ins sansin olur
Reglime 4 gün kala şiddetli bel ağrım vardı. Ağrı kesici alacaktım önce bir test yapayım dedim ki kesin negatif diye düşünmüştüm. Pozitif gördüm. Ertesi gün de kan verdim yani reglime 3 gün kala kanda 67 çıkmıştı.Evet cnmm öyle. Gebelik testini ne zaman yapmıstın adetin gecmışmıydı?
Ne guzel inşAllahh bende gorurum su pozitifi artıkk :)Reglime 4 gün kala şiddetli bel ağrım vardı. Ağrı kesici alacaktım önce bir test yapayım dedim ki kesin negatif diye düşünmüştüm. Pozitif gördüm. Ertesi gün de kan verdim yani reglime 3 gün kala kanda 67 çıkmıştı.