Yumurtlama belirtisimi ??

Sanırım ooyle :) o yuzden akıntı varken degilde 2-3 gün sonra test pozitiflediyor
Ama esas yumurtlama zamani akinti bol olmaliki spermlerde.rahat hareket etsin. Yanlismi biliyorum? Benim pozitifi gorup siliklesmeye basladgnda kuru doneme girmis oluyorum. İsteğim azaliyo oylede kuru olnca sıkıntılı oluyor. Cozemedim bu olayi ama neyse. Sonuc olarak bu ay da yum.gününü denk getiremedik boş gececek :KK43:

Ama esas yumurtlama zamani akinti bol olmaliki spermlerde.rahat hareket etsin. Yanlismi biliyorum? Benim pozitifi gorup siliklesmeye basladgnda kuru doneme girmis oluyorum. İsteğim azaliyo oylede kuru olnca sıkıntılı oluyor. Cozemedim bu olayi ama neyse. Sonuc olarak bu ay da yum.gününü denk getiremedik boş gececek :KK43:
Osun nm hayırlısı olsun

İyi aksamlar kızlar. Sabahtan beri saydam ve sumukumsu bı akıntı geliyor ayrıca peceteyle sıldıgımde 2 tane kucuk pembe leke geldi. Sat 4nısan sizce yumurtlama belirtisimi bu?
bende çok az miktarda olmasına rağmen uzayan akıntım geldikten 5 gün sonra olan ilişkiden hamile kalmışım:)

ben hep akıntı çatladıktan sonra geliyo sanıyodum öncymiş:D

Kızlar yumurta akı gibi sümüksü uzayan akıntı sonrasından kaç gün sonra yumurtlama oluyor sizce?

Back
X