Yumurtlama çatlama a problemi yaşayanlar

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
483
222
53
37
Kızlar yumurtası ongunlaşıp çatlamayanlar var mı? Benim olgunlaşmış görünüyor ama 16.günümdeyim ovulasyon testi de hala pik göremedim fikri olan var mı?

Kızlar yumurtası ongunlaşıp çatlamayanlar var mı? Benim olgunlaşmış görünüyor ama 16.günümdeyim ovulasyon testi de hala pik göremedim fikri olan var mı?
Merhaba canım bende yeni basladım lh testine adetin kaç günde bir oluyor

Adetim normalde 28 günde ama son 2 aydır 22 ile 25 güne düştü 1 hafta erken geliyor
Peki ne zaman başladın canım adet dönemin kısa olduğundan adetin bitindeki ilk haftada oluyordur yumurtlaman bekli adetin biter bitmez mi başladin canım

Peki ne zaman başladın canım adet dönemin kısa olduğundan adetin bitindeki ilk haftada oluyordur yumurtlaman bekli adetin biter bitmez mi başladin canım
Benim adetim 20 haziran bitti 21 den beri yapıyorum kloman de kullandım bu ay o yüzden olgun yumurtaların var dedi doktor üzerinden 3 gün geçti bugün yaptığım test pik olmadan silindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…