Yumurtlama Dönemi Hakkında Lütfen Yardım Edin

30 günde bir döngüm hesapladım dediğiniz gibi 22 kasım ile 27 kasım arası yumurtlama döneminiz dedi bana hesaplayıcı bugün bu akıntıyı yaşadığıma göre bu akşam da birliktelik yaşamak lazım sanırım o_O yarın diye düşündüm ama belki treni kaçırabilirim :KK51: bilemedim canım :KK17:
:d Yarın sabah da olabilir bir yerde sabah spermlerin daha verimli olduğunu okumuştum :D

Spermin 3 gün yaşama şansı olduğından bugün yumurtan çatlasa bile dünkü ilişkiden kalan spermler döllenmeye neden olabilir. O yüzden boşuna değildir yani. Bu arada her akıntı da yumurtlama belirtisi değildir. Ovülasyon testi kullanmanı öneririm.

O da bir ihtimal ama normal zamanda bende böyle bir akıntı olmaz bu bildiğiniz yumurta akı kıvamında ŞEFFAF yapışkan bir akıntı ki kaldı ki yumurtlama dönemi hesaplaması yaptığım da da bana verilen tarih 22 kasım ile 27 kasım arası yumurtlama olacağı yönündeydi yine de her zaman diyorum Allah tan hayırlısı inşallah : )

O da bir ihtimal ama normal zamanda bende böyle bir akıntı olmaz bu bildiğiniz yumurta akı kıvamında ŞEFFAF yapışkan bir akıntı ki kaldı ki yumurtlama dönemi hesaplaması yaptığım da da bana verilen tarih 22 kasım ile 27 kasım arası yumurtlama olacağı yönündeydi yine de her zaman diyorum Allah tan hayırlısı inşallah : )

Amin canım.
Bu arada adet bitiminden hemen sonra da nedeni açıklanamayan bir şekilde hamile kalma ihtimali çok yüksek. Bunu dr söylemişti bir keresinde. Sanırım daha önce de bir topic'te seninle konuşmuştuk bunu eğer yanlış hatırlamıyorsam.

Amin canım.
Bu arada adet bitiminden hemen sonra da nedeni açıklanamayan bir şekilde hamile kalma ihtimali çok yüksek. Bunu dr söylemişti bir keresinde. Sanırım daha önce de bir topic'te seninle konuşmuştuk bunu eğer yanlış hatırlamıyorsam.

Sizinle mi konuştuk ben de emin değilim ama bunu bende duydum geçtiğimiz aylarda bunu denedim normalde 30 günde bir olan döngüm 5 gün gecikti dedim oldu galiba ama olmamış : (

Canım öncelikle senelerdir çocuk isteyen ve tedaviler gören biri olarak ilmini yaptım bu işin panik yapma ve akışına bırak asla kafanı takma yumurtlama günü hesaplamak evet iyi bir yöntem ama kafanı takarsan istersen de olmaz düzenli ilişkiyle zaten olacaktır. Kaç günde bir regl oluyorsan mesela 28 günde bir oluyorsan 14. günü yumurtlama günündür yani regl olduğun günden 14 gün geriye gideceksin ama bu zor bir yöntem mesela regl bittikten 1 hafta sonra haftada 3 kere ilişkide yeterli olur soruna gelecek olursak sperm zaten 48 saat yaşayabiliyor yan dün ilişki olduysa bugün yumurtlama oluyorsa bir şey kaçmadı yumurta sadece bir gün yaşar her zaman önceden ilişkiye başlamak iyidir ama bu haftayı da değerlendirmeni öneririm çünkü akıntı gelince hemen o günde yumurtlama olmayabiliyor iki günde bir olabilir her gün olmasına gerek yok dediğim gibi zaten sperm 48 saat en az yaşıyor. İlk 6 ay olmaması da normal hemen olacak diye kendini şartlandırma düzenli ilişki olsun yeterli.
Canım sana bişey sormak istiyorum cevaplarsan şimdiden sagol. Ben ovi kiti kullanıyorum ayriyetten doktorda takip yaptırıyorum doktor hanım bana ctesi pazar ve salı günü ilişki dedi. Biz hafta sonu ve pzartesi ilişkiye girdik. Dün benm ovi kiti pozitifti ama bgn negatif yumurtam çatladıgı içinmi negatif oldu? Ve bgn ilişkiye girsek olurmu

Sizinle mi konuştuk ben de emin değilim ama bunu bende duydum geçtiğimiz aylarda bunu denedim normalde 30 günde bir olan döngüm 5 gün gecikti dedim oldu galiba ama olmamış : (

Bence yumurtlama zamanına ek olarak adet bitiminden sonraki ilk günü de değerlendir.
Bir şey kaybettirmez ne de olsa.

Back
X