• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemi hakkinda yardım ;-)

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kizlar az cok duzenli bir adetim var arada bir iki gün oynuyor bazen okadar. Simdi size ocaktan itibaren adet tarihlerimi yazsam bana yumurtlama dönemimi hesaplama konusunda yardimci olurmusunuz?
31 aralik - 26 ocak - 25 subat -25 mart- 19 nisan ve 15 mayis. Adetim 5gun suruyor 6ve 7. Gunlerdede böyle arada lekelenmeler yaşıyorum. Ilgilenenlere tesekkur ederim:-D

canım gebelik org dan hesaplardım ben eskiden. hala çalışıyor diye biliyorum. adete 15 dün kala yumurtluyormuşuz. 30 günde bir adet oluyorsan 16. gün yumurtlama günün oluyor yaani. hadi inşallah olur. ama bazen rahim yanıltıyor insanı. belli olmuyor. 2-3 gece arayla ilişki olursa zaten olur merak etme :)

Kizlar az cok duzenli bir adetim var arada bir iki gün oynuyor bazen okadar. Simdi size ocaktan itibaren adet tarihlerimi yazsam bana yumurtlama dönemimi hesaplama konusunda yardimci olurmusunuz?
31 aralik - 26 ocak - 25 subat -25 mart- 19 nisan ve 15 mayis. Adetim 5gun suruyor 6ve 7. Gunlerdede böyle arada lekelenmeler yaşıyorum. Ilgilenenlere tesekkur ederim:-D

hiç anlamadığım bir konu ama öğrenmek gerek sanırım :) ileride lazım olacak :17:

Ovulasyon testi kullan tarihler şaşabiliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu siteden hesapla:

http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp,

Eğer kafan çok karışıyorsa ovulasyon testi al derim

Cok teşekkür ederim. Test falan henuz erken. Bebik olmasin die bnm korkum:-D

canım gebelik org dan hesaplardım ben eskiden. hala çalışıyor diye biliyorum. adete 15 dün kala yumurtluyormuşuz. 30 günde bir adet oluyorsan 16. gün yumurtlama günün oluyor yaani. hadi inşallah olur. ama bazen rahim yanıltıyor insanı. belli olmuyor. 2-3 gece arayla ilişki olursa zaten olur merak etme :)
hyirrrr henuz olmasin durrr. Nisanliyim ben 29 mayista düğün var da merak ettim ne zaman riskli donem die. Sansima 26 mayis-1haziran arasiymis:-( zaten korunucam ama bunada dikkat edim istemistim:-D

hiç anlamadığım bir konu ama öğrenmek gerek sanırım :) ileride lazım olacak :17:
Bencede:-D bnmde kafam karisiyor ama arkadasin verdigi site tam dogru hesapladi. Yani son 3 adetimi girdim ve bugun adet olcagimi soyledi ki oldumda zaten:-D bana simdilik bebis olmasin die lazim:-D zamani gelincede olsun die hesaplariz isallah:-D

hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman. tabi biraz gezin eğlenin evliliğinizin kıymetini bilin sonra olur inşallah :)

Back
X