Tam yumurtama zamanında ilişki oldu bebeğim erkekHanımlar selamlar . Bu konu öncesinde defalarca açılmış ama ben tekrar sormak istıyırum . Tam yumurtlama günü hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti nedir ? Ben tam yumurtlama gününden 1 gün önce korunmasız oldu bu yumurtlama günü erkek Dyo’lar aslı varsa ? Bu durumda durum ne olur yazın konuşalım bacılarım
Cnm ne zmn dollendigini nerden biliceksin ki hurafe bunlar ztn yumurtlama donemi haric baska bi zmanada hamile kalamazsjn kiHanımlar selamlar . Bu konu öncesinde defalarca açılmış ama ben tekrar sormak istıyırum . Tam yumurtlama günü hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti nedir ? Ben tam yumurtlama gününden 1 gün önce korunmasız oldu bu yumurtlama günü erkek Dyo’lar aslı varsa ? Bu durumda durum ne olur yazın konuşalım bacılarım
Tam yumurtlama gunu degl mi canımTam yumurtama zamanında ilişki oldu bebeğim erkek
Yumurtlama günü hamile kaldım erkekHanımlar selamlar . Bu konu öncesinde defalarca açılmış ama ben tekrar sormak istıyırum . Tam yumurtlama günü hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti nedir ? Ben tam yumurtlama gününden 1 gün önce korunmasız oldu bu yumurtlama günü erkek Dyo’lar aslı varsa ? Bu durumda durum ne olur yazın konuşalım bacılarım
Ama bir yakinim yumurtlama bideger önceki gün kizHanımlar selamlar . Bu konu öncesinde defalarca açılmış ama ben tekrar sormak istıyırum . Tam yumurtlama günü hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti nedir ? Ben tam yumurtlama gününden 1 gün önce korunmasız oldu bu yumurtlama günü erkek Dyo’lar aslı varsa ? Bu durumda durum ne olur yazın konuşalım bacılarım
Bende Yumurtlamadan bir gün sonra hamile kaldım bu teoriye göre cinsiyeti ne oluyormuşHanımlar selamlar . Bu konu öncesinde defalarca açılmış ama ben tekrar sormak istıyırum . Tam yumurtlama günü hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti nedir ? Ben tam yumurtlama gününden 1 gün önce korunmasız oldu bu yumurtlama günü erkek Dyo’lar aslı varsa ? Bu durumda durum ne olur yazın konuşalım bacılarım
Bunu nasıl anladınız çatlama olduğunu ? Benim adet döngüm 07.09.2025 ve 06.10.2025 ortalama 30 gün tek bir gün değerlendirdik 17. Günü 22 Ekim yani bu durumda ne olur ?Tan yumurtla çatlamaya 5 saat öncesinde ilişki ile oglum oldu
Tek bir günde değerlendirip hamile kalabildiniz mi çok şanslısınız maşallah :) Normalde yorum yapmam çok iyi okuyucuyumdur ama dayanamadım buna :)Bunu nasıl anladınız çatlama olduğunu ? Benim adet döngüm 07.09.2025 ve 06.10.2025 ortalama 30 gün tek bir gün değerlendirdik 17. Günü 22 Ekim yani bu durumda ne olur ?
Evet tek bir gün denedim :) bende aslında inanamadım olmaz diye düşündümTek bir günde değerlendirip hamile kalabildiniz mi çok şanslısınız maşallah :) Normalde yorum yapmam çok iyi okuyucuyumdur ama dayanamadım buna :)
Allah’ın en güzel yazgısıEvet tek bir gün denedim :) bende aslında inanamadım olmaz diye düşündümAllah’n nasibi İnşallahh isteyen herkese size sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin
Aminnnn inşallahAllah’ın en güzel yazgısı
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olarak kucağına nasip etsin inşallah .
Tüm bekleyenler gibi bana da nasip olsun evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip olsun inşallah hamile duası kabul olur derler bana dua edinİsmim Seyhan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?