• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemi ve bebek cinsiyeti .

merveciks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
293
143
103
32
Hanımlar selamlar . Bu konu öncesinde defalarca açılmış ama ben tekrar sormak istıyırum . Tam yumurtlama günü hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti nedir ? Ben tam yumurtlama gününden 1 gün önce korunmasız oldu bu yumurtlama günü erkek Dyo’lar aslı varsa ? Bu durumda durum ne olur yazın konuşalım bacılarım

askim bunu ben de instagramda bir kadın doğumcudan duydum. dili kromozomlu spermler daha dayanıklı, erkek kromozomlular daha hızlı ama daha kısa ömürlü olduğu için böyle bir genelleme varmış.

ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım. daha önceden yumurtlama takibi yaptığım zamanlarda reglden 4-5 gün sonra yumurtlama oluyordu. ben de bu yüzden kız olacak diye düsündüm hep. ama erkek oldu 😂 yani evet bilimsel bir dayanağı var ama %100 gecerli bir tez de değil. tacrğbeyle sabit 😂😂

Ovulasyon takibi yapmıyorum ama adetim 12 gün sonraki ilişkide hamile kaldım yumurtlama dönemine denk geliyor oğlum olacak

askim bunu ben de instagramda bir kadın doğumcudan duydum. dili kromozomlu spermler daha dayanıklı, erkek kromozomlular daha hızlı ama daha kısa ömürlü olduğu için böyle bir genelleme varmış.

ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım. daha önceden yumurtlama takibi yaptığım zamanlarda reglden 4-5 gün sonra yumurtlama oluyordu. ben de bu yüzden kız olacak diye düsündüm hep. ama erkek oldu 😂 yani evet bilimsel bir dayanağı var ama %100 gecerli bir tez de değil. tacrğbeyle sabit 😂😂
Yani sadece ihtimal kesin garanti degl dmi canım

Yumurtlamadan 1 gün önce oldu benim bu teze göre kız olması lazım eğer tutarsa paylaşacağım :))

Back
X