• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemi öncesi sonrası bebek cinsiyeti

merveciks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
307
147
103
32
Hanımlar selamlar . Bu konu öncesinde defalarca açılmış ama ben tekrar sormak istıyırum . Tam yumurtlama günü hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti nedir ? Ben tam yumurtlama gününden 1 gün önce korunmasız oldu bu yumurtlama günü erkek Dyo’lar aslı varsa ? Bu durumda durum ne olur yazın konuşalım bacılarım

Hanımlar selamlar . Bu konu öncesinde defalarca açılmış ama ben tekrar sormak istıyırum . Tam yumurtlama günü hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti nedir ? Ben tam yumurtlama gününden 1 gün önce korunmasız oldu bu yumurtlama günü erkek Dyo’lar aslı varsa ? Bu durumda durum ne olur yazın konuşalım bacılarım
Tam yumurtama zamanında ilişki oldu bebeğim erkek

Cnm ne zmn dollendigini nerden biliceksin ki hurafe bunlar ztn yumurtlama donemi haric baska bi zmanada hamile kalamazsjn ki

Yumurtlama günü hamile kaldım erkek

Adet bitimi tek bikere adet baslangici 14.gun oldu hamile kaldım erkek ama hangi gün tuttu bilmiyorum

Ama bir yakinim yumurtlama bideger önceki gün kiz

Bende Yumurtlamadan bir gün sonra hamile kaldım bu teoriye göre cinsiyeti ne oluyormuş

Bunu nasıl anladınız çatlama olduğunu ? Benim adet döngüm 07.09.2025 ve 06.10.2025 ortalama 30 gün tek bir gün değerlendirdik 17. Günü 22 Ekim yani bu durumda ne olur ?
Tek bir günde değerlendirip hamile kalabildiniz mi çok şanslısınız maşallah :) Normalde yorum yapmam çok iyi okuyucuyumdur ama dayanamadım buna :)

Tek bir günde değerlendirip hamile kalabildiniz mi çok şanslısınız maşallah :) Normalde yorum yapmam çok iyi okuyucuyumdur ama dayanamadım buna :)
Evet tek bir gün denedim :) bende aslında inanamadım olmaz diye düşündüm 🙈 Allah’n nasibi 😍 🙏🏻 İnşallahh isteyen herkese size sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin 🙏🏻 😍

Evet tek bir gün denedim :) bende aslında inanamadım olmaz diye düşündüm 🙈 Allah’n nasibi 😍 🙏🏻 İnşallahh isteyen herkese size sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin 🙏🏻 😍
Allah’ın en güzel yazgısı♥️
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olarak kucağına nasip etsin inşallah .
Tüm bekleyenler gibi bana da nasip olsun evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip olsun inşallah hamile duası kabul olur derler bana dua edin 🥰 İsmim Seyhan :)

Allah’ın en güzel yazgısı♥️
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olarak kucağına nasip etsin inşallah .
Tüm bekleyenler gibi bana da nasip olsun evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip olsun inşallah hamile duası kabul olur derler bana dua edin 🥰 İsmim Seyhan :)
Aminnnn inşallah 🤲🏻 Her zaman dua edeceğim Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla kucağınızı doldursun inşallah isteyen herkesin 🥰

Benim anladığım kafama da yatan açıklama şu:
Erkek cinsiyetini belirleyen spermler hızlı ve ömrü daha kısa. Kız cinsiyetini belirleyenler daha yavaş ve uzun ömürlü. Bu durumda ihtimaller de şöyle:
1. Yumurta çatlamadan ilişki oldu ve spermler yumurtaya tutundu çatlamasını bekliyor. Eğer çatlayana kadar erkek spermleri ölmüş ise kız spermleri dölleyecektir. Dolayısıyla çatlamadan bir iki gün önceki ilişkiden gebe kalınırsa kız olma ihtimali yüksek.
2. Yumurta çatladı ve öncesinde ilişki yok. Çatladıktan sonra ilişki oldu. Bu durumda erkek spermleri daha hızlı olduğu için yumurtayı erkek spermleri dölleyecektir. Dolayısıyla çatlama günü ve sonrasındaki ilişkide erkek olma ihtimali yüksek.
Bugünün spermlerinde de feminist bir akım varsa ve erkeklerle yarışıyorlarsa bilemem 🤣🤣

Back
X