Yani sadece ihtimal kesin garanti degl dmi canımaskim bunu ben de instagramda bir kadın doğumcudan duydum. dili kromozomlu spermler daha dayanıklı, erkek kromozomlular daha hızlı ama daha kısa ömürlü olduğu için böyle bir genelleme varmış.
ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım. daha önceden yumurtlama takibi yaptığım zamanlarda reglden 4-5 gün sonra yumurtlama oluyordu. ben de bu yüzden kız olacak diye düsündüm hep. ama erkek olduyani evet bilimsel bir dayanağı var ama %100 gecerli bir tez de değil. tacrğbeyle sabit
yani bence öyle. cünkü bende tutmadıYani sadece ihtimal kesin garanti degl dmi canım
Valla süper canım :) iki oğlum var . Yumurtlamadan 1 gün önce korunmasız old sadece . Şuan hamile olma ihtimalim yüksek dur bakalım ne olacak yazacağım buraya :)yani bence öyle. cünkü bende tutmadı
Merhaba arkadaşlar benim adet bitti 2 ekimde olmuştum 8 ekimde bitti bugün akinti artışı var sizce yumurtlama gunu olabilir miaskim bunu ben de instagramda bir kadın doğumcudan duydum. dili kromozomlu spermler daha dayanıklı, erkek kromozomlular daha hızlı ama daha kısa ömürlü olduğu için böyle bir genelleme varmış.
ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım. daha önceden yumurtlama takibi yaptığım zamanlarda reglden 4-5 gün sonra yumurtlama oluyordu. ben de bu yüzden kız olacak diye düsündüm hep. ama erkek olduyani evet bilimsel bir dayanağı var ama %100 gecerli bir tez de değil. tacrğbeyle sabit
olabilir kuzucumMerhaba arkadaşlar benim adet bitti 2 ekimde olmuştum 8 ekimde bitti bugün akinti artışı var sizce yumurtlama gunu olabilir mi
Benim yumurtlama günü tek ilişki ile bir kızım varHanımlar selamlar . Bu konu öncesinde defalarca açılmış ama ben tekrar sormak istıyırum . Tam yumurtlama günü hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti nedir ? Ben tam yumurtlama gününden 1 gün önce korunmasız oldu bu yumurtlama günü erkek Dyo’lar aslı varsa ? Bu durumda durum ne olur yazın konuşalım bacılarım
Teşekkür ediyorumolabilir kuzucum
Bende adetimin 17. Günü hamile kaldım yumurtlamadan bir gün sonra çatlamamı oluyor afedersiniz akıntım fazlaydı bu teoriye göre ne olur ?askim bunu ben de instagramda bir kadın doğumcudan duydum. dili kromozomlu spermler daha dayanıklı, erkek kromozomlular daha hızlı ama daha kısa ömürlü olduğu için böyle bir genelleme varmış.
teoriye göre erkek ama bilemeyizBende adetimin 17. Günü hamile kaldım yumurtlamadan bir gün sonra çatlamamı oluyor afedersiniz akıntım fazlaydı bu teoriye göre ne olur ?
Öğrenince buraya yazarım teşekkür ederimteoriye göre erkek ama bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?