- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
dün takvime göre yumurtlama haftasına girdim bugünde pembe akıntı geldi şimdide kahve geliyor biraz bebek istiyoruz yumurta ne zaman çatlar ne zaman ilişki yaşamam gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün itibarıyla 2 günde 1 ilişki en sağlamı olur. Yumurtlama döneminiz bittikten sonra da iki defa daha en az sürdürürseniz şansınız artar. Onun dışında tek ihtimali yükseltecek yöntem ovulasyon testidir.dün takvime göre yumurtlama haftasına girdim bugünde pembe akıntı geldi şimdide kahve geliyor biraz bebek istiyoruz yumurta ne zaman çatlar ne zaman ilişki yaşamam gerekiyor
anladım çok teşekkür ederim canımBugün itibarıyla 2 günde 1 ilişki en sağlamı olur. Yumurtlama döneminiz bittikten sonra da iki defa daha en az sürdürürseniz şansınız artar. Onun dışında tek ihtimali yükseltecek yöntem ovulasyon testidir.
Neden akıntın pembedün takvime göre yumurtlama haftasına girdim bugünde pembe akıntı geldi şimdide kahve geliyor biraz bebek istiyoruz yumurta ne zaman çatlar ne zaman ilişki yaşamam gerekiyor
Ben de boyle lekelenmem oldugu ay hamile kaldım.Ins.sen de tez zamanda haberini alırsındün takvime göre yumurtlama haftasına girdim bugünde pembe akıntı geldi şimdide kahve geliyor biraz bebek istiyoruz yumurta ne zaman çatlar ne zaman ilişki yaşamam gerekiyor
inşallah canım ya benim için dua et sende tez zamanda sağlıkla kucağına al inşallahBen de boyle lekelenmem oldugu ay hamile kaldım.Ins.sen de tez zamanda haberini alırsın
sağdan ikinci ve üçüncü koyu sanki çatlamış gibi canımkızlar testlerim bunlar
takvime göre yarın çatlaması lazım ama sagdan ikinci testi ayın 11 inde yaptım sagdakinide bugün
sağdan ikinci ve üçüncü koyu sanki çatlamış gibi canım
sağdan ikinci ve üçüncü koyu sanki çatlamış gibi canım
inşallah zamanı kaçırmamışızdır arada eşim rahatsızlandı 3 gün fire verdik
inşallah canım takvim indirseydin birde keşkeyorumun için teşekkür ederim ayrıca :)
inşallah canım takvim indirseydin birde keşke
Bende aynen şaşırdım ne zaman kürtaj oldunuz bende 2 ay önce kürtaj oldumBilmiyorum ki yumurtlama akıntısı beyaz şeffaf olurdu hep bende acaba kürtajdan sonra değişti mi bu
anladım olabilir canımtakvim indirdim canım ayın 14 ü yüksek gebelik şansı diyor ama sanırım erken çatladı
geçmiş olsun benim bir buçuk ay oldu canımBende aynen şaşırdım ne zaman kürtaj oldunuz bende 2 ay önce kürtaj oldum
Ins.canım.Dualarım seninleinşallah canım ya benim için dua et sende tez zamanda sağlıkla kucağına al inşallah