• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama dönemi

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
16.758
33.187
798
selam... arkadaşlar yumurtlama döneminde olduğu yazılan akıntı kaç gün sürüyor, kısacası yumurtlama kaç gün sürer? o akıntıyı iki gün yaşadım, o iki günden birinde birlikte olduk. hamile kalabilmek için akıntı günü mü ilişki olmalı, yoksa yumurtladıktan sonra mı??? cevaplarsanız çok sevinirim...

selam... arkadaşlar yumurtlama döneminde olduğu yazılan akıntı kaç gün sürüyor, kısacası yumurtlama kaç gün sürer? o akıntıyı iki gün yaşadım, o iki günden birinde birlikte olduk. hamile kalabilmek için akıntı günü mü ilişki olmalı, yoksa yumurtladıktan sonra mı??? cevaplarsanız çok sevinirim...

canim akinti yumurtlayacaginin göstergesidirrr.yumurta catladiktan sonra 12 ile 24 saat arasi yasiyo..akintida calisabilirsin ama en önemlisi yumurtaladiktan sonra iliski olmasiii:29:

canim akinti yumurtlayacaginin göstergesidirrr.yumurta catladiktan sonra 12 ile 24 saat arasi yasiyo..akintida calisabilirsin ama en önemlisi yumurtaladiktan sonra iliski olmasiii:29:

ee yani tamam akıntım vardı ilişki de yaşadım o gün, görev tamam diyemiyor muyum :)) o zaman akıntı sona erince çalışsaydık daha mı doğru olurdu??? :) şimdiki durumuma bakılırsa günaşırıya devam etmem mi gerekiyor?

ee yani tamam akıntım vardı ilişki de yaşadım o gün, görev tamam diyemiyor muyum :)) o zaman akıntı sona erince çalışsaydık daha mı doğru olurdu??? :) şimdiki durumuma bakılırsa günaşırıya devam etmem mi gerekiyor?

diyebiriz aslinda calismissinizzzz cünküüü :29:belki yine akintidan iki gün icinde calisada bilirdiniz dahada iyi olurduu..ama zaten spermler 72 sat ne yasiyo yinede sansiniz yüksekkk:46:gün asiriya devam yanii cok iyi olurr :17:

yani kisaca akinti baslar baslamaz calisinn akinti bitse bilemm ik igün daah devam edin:1:

tamamdır arkadaşım Allah razı olsun, insan kimseye soramıyor böyle açıkça...son iki gündür akıntım vardı, bugün azaldı. ben de buradan okuduklarıma dayanarak aha tam zamanı dedim :) dün çalıştık. devam edecez inşallah. hadi rastgelsin inşallah hayırlısıyla :)

tamamdır arkadaşım Allah razı olsun, insan kimseye soramıyor böyle açıkça...son iki gündür akıntım vardı, bugün azaldı. ben de buradan okuduklarıma dayanarak aha tam zamanı dedim :) dün çalıştık. devam edecez inşallah. hadi rastgelsin inşallah hayırlısıyla :)

rica ederim cankusummm:46:bak hangi ay olursa olsun topigine gelirsenn bu konularda gebelige hazirlikta konusuluyo bilmediklerimizi ögreniyoruzzz :46:seninlede sohbet ederizzzz:29:insalalh bu ay olur yinede verimli günlerde calisma olmuss hadi hayirlisi artikk:16::16::16::16::16::16:

rica ederim cankusummm:46:bak hangi ay olursa olsun topigine gelirsenn bu konularda gebelige hazirlikta konusuluyo bilmediklerimizi ögreniyoruzzz :46:seninlede sohbet ederizzzz:29:insalalh bu ay olur yinede verimli günlerde calisma olmuss hadi hayirlisi artikk:16::16::16::16::16::16:

sık giremiyorum ama gelirim o topiğe de. her köşesini okuyoruz zaten forumun bilmediğimiz bir şey kalmasın diye. :)

sık giremiyorum ama gelirim o topiğe de. her köşesini okuyoruz zaten forumun bilmediğimiz bir şey kalmasın diye. :)

anladim canim benimmm:16::16::16:dorusun valla kalmasin bilmedigimiz bisey zaten yakinda kadin dr olacazz herseyi ögreniyoz valla:1::1::1::1:

Belki uç bir örnek olacak ama,
Ben geçen ay rutin kontrol için gittiğim kadın doğum doktorunda regl döngüsünün 26- 27. günüydü, yumurtlama gerçekleştiğini öğrendim.
Sadece bir anlık ve tek kerelik karnımda hissettiğim bir sancı dışında hiç bir belirti yoktu.
42. günde de adet oldum.
İnternetteki bilgilere bakarsak ben, döngüm 35 günü geçtiği için yumurtlamıyorum büyük ihtimal ve 27. gün gebelik şansı yok...
Gebelik düşünmüyordum ama tesadüfen öğrendim yumurtlamışım.

Son düzenleme:
Belki uç bir örnek olacak ama,
Ben geçen ay rutin kontrol için gittiğim kadın doğum doktorunda regl döngüsünün 26- 27. günüydü, yumurtlama gerçekleştiğini öğrendim.
Sadece bir anlık ve tek kerelik karnımda hissettiğim bir sancı dışında hiç bir belirti yoktu.
42. günde de adet oldum.
İnternetteki bilgilere bakarsak ben, döngüm 35 günü geçtiği için yumurtlamıyorum büyük ihtimal ve 27. gün gebelik şansı yok...
Gebelik düşünmüyordum ama tesadüfen öğrendim yumurtlamışım.

adetiniz düzenli mi?

Adet döngüm hep uzundu.
35-40 gün arası.
Yumurtlamıyor muyum diye üzülüyordum. Herkes korkutuyordu.
Ama bu sabah hamile kaldığımı öğrendim.
Çok yenidir gebelik daha muhtemelen henüz pek gözümde büyütmüyorum ama demek ki her kadın bir değil.
bBakalım Allah herkese sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı isteyen herkese :)
ben yumurtlama falan bilmiyordum açıkçası.yumurtlama sürecindeki akıntıyı yaşıyordum değişik bir durum dikkatimi çekiyordu ama sebebini bilmiyordum mesela. ovulasyon testini falan burdan öğrendim :) test olayına girmedim, akıntıya göre hareket ediyorum şu anda.

çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı isteyen herkese :)
ben yumurtlama falan bilmiyordum açıkçası.yumurtlama sürecindeki akıntıyı yaşıyordum değişik bir durum dikkatimi çekiyordu ama sebebini bilmiyordum mesela. ovulasyon testini falan burdan öğrendim :) test olayına girmedim, akıntıya göre hareket ediyorum şu anda.

Amin....
Benim fikrim zaten hiç kurcalamayın daha iyi.
Vücudunuzun sinyallerini anlamışsınız.
Haftada 3 gün düzenli bir özel hayat tavsiye edilen.
Allah gönlünüze göre versin Sizinde inşallah çabucak..Sağlıkla.

amin inşallah. ben de öyle düşünüyorum. adet sonrası çalışıcam moralimi de bozmıcam.

merhaba arkadaşlar.bende size bişi danışmak istiyorum.bugun doktora gittim bende pco var.2 tane 20mm 2 tane daha küçük yumurta var dedi.bunlar ne zaman çatlar acaba?çatladığını anlamanın bi yolu var mı? teşekkürler:26:

evet ben de soruyum aynı soruyu. çatladığını anlamanın bir yolu var mı??

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim adet düzenimde problem var ama hiçbir sağlık problemim yokmuş dr öyle dedi iki aydırda hiç adet olmayınca yine Dr gittim iltihap varmş varmış bna neo- penotran ve tarlusal diye ilac verdi suan yumurtlarım catlıyo sanırım akıntım felan var bu ilaclarla hamile olanınız var mı ?

ovu testim çok koyu değil ama şeffaf akıntı başladı.
dün ilişki oldu
bakalım yumurta+sperm=aşk olacak mı?:)

Aşk başlanış maşallahhh :) doğum ne zmn
canım ben bu mesajı yazdıktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama 12. haftada düşük yaptım maalesef.
sonra rabbim nasip etti ağustosta tekrar hamile kaldım.şimdi de 7. ayı bititmek üzereyim hayırlısıyla.
sende durum nedir kaç aydır düşünüyorsun?

Back
X