Yumurtlama dönemi

Gulum344

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
39
13
3
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var üç aylık evliyim ve iki aydır korunmuyoruz bugün yine adet oldum ve bu ay çok ümitliydim..yumurtlama dönemini mi yanlış hesaplıyorum bilmiyorum kafam çok karışık yardım edin.. önceki adetlerim 25şubatta 21 martta ve bu ay da bugün yani 17 nisan da oldu ne Zaman benim yumurtlama günüm bu ay yardımcı olurmusunuzzz

1 Mayıs yumurtlama tarihin canım bunu internetten de hesaplayabilirsin ve ovulasyon testleri var onlardan da alıp yumurtlama gününü ogrenebilirsin

Çok teşekkürler Can'ım bende düşündüm o testlerden almayı ama Nasıl oluyor Nasıl hesaplanıyor hiç bir bilgim yok o yüzden almadım

Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var üç aylık evliyim ve iki aydır korunmuyoruz bugün yine adet oldum ve bu ay çok ümitliydim..yumurtlama dönemini mi yanlış hesaplıyorum bilmiyorum kafam çok karışık yardım edin.. önceki adetlerim 25şubatta 21 martta ve bu ay da bugün yani 17 nisan da oldu ne Zaman benim yumurtlama günüm bu ay yardımcı olurmusunuzzz
Adet ilk gununden 14 gün geriye gideceksin deniliyor ama bilinmeyen bir gercek var,dr a gittigimde söylemişti, herkesin ki farkli olabilir,adetin ilk gunu yada son günü bile yumurtlayabilirsin demişti. .herkes için şu gün diye kesinlikle bir gün yok demişti

Evet Can'ım bende onu gördüm internette ama bu ay o şekilde hesaplayıp yaptık ama yine bir şey yok.. Peki doktor net günü söyleyebiliyor mu ?

Evet Can'ım bende onu gördüm internette ama bu ay o şekilde hesaplayıp yaptık ama yine bir şey yok.. Peki doktor net günü söyleyebiliyor mu ?
Onun da takip etmesi gerekir,ben bugün adet oldum :( ovulasyon testi alacagim bu ay öyle deneyeceğim, sende dene ise yarayabilir belki

Çok teşekkürler Can'ım bende düşündüm o testlerden almayı ama Nasıl oluyor Nasıl hesaplanıyor hiç bir bilgim yok o yüzden almadım
Canim testleri adetten sonra her sabah uyguluyosun. Uygulamasida günün ilk idrarindan birkac damla damlatarak oluyo.
Testde ikinci cizgi ilk cizgi ile ayni kalinlikta ise pozitif yani 36 saat icinde yumurtlayacaksin , pozitif gördüğün ve ertesi 2 gün degerlendir ;) ilinci cizgi silikse negatifdir unutma ;) hadi hayirlisiyla...

Canim her ay yumurtalama günü değişebiliyor yani adet tarihinden sayıp 14 . Gün falan internette ki hesaplayicilar hepsi doğru sonuç vermez sen en iyisi yumurtalama gününü gösteren testlerden al test seni yönlendiriyor o .

Onun da takip etmesi gerekir,ben bugün adet oldum :KK43: ovulasyon testi alacagim bu ay öyle deneyeceğim, sende dene ise yarayabilir belki
Doğru diyorsun bende hemen internet sitesine sarıldım siparişimi vereceğim şimdi başka türlü tutturamayacağım galiba..sen ne kadar zamandır istiyorsun canım ?

Canim testleri adetten sonra her sabah uyguluyosun. Uygulamasida günün ilk idrarindan birkac damla damlatarak oluyo.
Testde ikinci cizgi ilk cizgi ile ayni kalinlikta ise pozitif yani 36 saat icinde yumurtlayacaksin , pozitif gördüğün ve ertesi 2 gün degerlendir :KK66: ilinci cizgi silikse negatifdir unutma :KK66: hadi hayirlisiyla...
Ayyyy canımm çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için çok ihtiyacım vardı bugün daha adet oldum adet bitince başlayıp tekrar gelişmelerden haber verir yine danışacağım size ☺️Sen de kullandın mı bu testi

Canım korunmasız ilişkide bir yıla kadar olmaması normal diyor doktorlar.. Yani biz hemen oluverir sanıyoruz ama ne yazıkki yanılıyoruz.. Bir hanımın ayda hamile kalabileceği günler toplamda dört gün.. Az bir ihtimal yani .. Yumurtlama öncesi 2 ve sonraki 2 gün şeklinde.. Yumurtlama gününü yumurta akı kıvamında şeffaf uzayan akıntıyı gördüğünde anlayabilirsin.. Bence ovulasyon testine hemen başvurma zaten yeni evlisiniz iki günde bir ilişki olduğunda kesin denk gelmiş oluyor :-) Ama her yunurtlama gününe gelen ilişki tutacak illa diye bişey yok ne yazıkki :( bende 9 aylık evliyim baştan beri istiyorz başta hamilelik şüphesiyle Dr a gittim polikistik over çıktı kendiliğinden olmazsa bir yıl sonra gel dedi ama hala yok :(
Tüylenme, adet gecikmesi gibi şikayetlerin varsa istersen bi doktora görün çünkü pco vs olabilir (inşaallah yoktur bişeyin)
Rabbim aratmadan versin inşaallah :-)

Canım korunmasız ilişkide bir yıla kadar olmaması normal diyor doktorlar.. Yani biz hemen oluverir sanıyoruz ama ne yazıkki yanılıyoruz.. Bir hanımın ayda hamile kalabileceği günler toplamda dört gün.. Az bir ihtimal yani .. Yumurtlama öncesi 2 ve sonraki 2 gün şeklinde.. Yumurtlama gününü yumurta akı kıvamında şeffaf uzayan akıntıyı gördüğünde anlayabilirsin.. Bence ovulasyon testine hemen başvurma zaten yeni evlisiniz iki günde bir ilişki olduğunda kesin denk gelmiş oluyor :-) Ama her yunurtlama gününe gelen ilişki tutacak illa diye bişey yok ne yazıkki :KK43: bende 9 aylık evliyim baştan beri istiyorz başta hamilelik şüphesiyle Dr a gittim polikistik over çıktı kendiliğinden olmazsa bir yıl sonra gel dedi ama hala yok :KK43:
Tüylenme, adet gecikmesi gibi şikayetlerin varsa istersen bi doktora görün çünkü pco vs olabilir (inşaallah yoktur bişeyin)
Rabbim aratmadan versin inşaallah :-)
Aynen öyle canımm herşeyde olduğu gibi bu konuda da sabırsız davranıyoruz Allah herkese hayırlısını nasip etsin o yazmış şu an herşey belli ne Zaman olacağı vs. Biraz akışına bıraksak belki daha kolay olacak işler ama işte elde değil ☺️Rabbim inşallah en kısa zamanda size de sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder..yok Can'ım adet gecikmem ve tüylenmem çok şükür kontrole de gittim herşey normal dedi doktor

Bende bugun hastalndım gecen au 20 sınde oldum ben hesspladım bak yolayım sana aynı gunler ams oviladyon testıde al

26 27_28_29_30 nısan orta gebelık sans var ama yumurtlama gunu 1 mayıs tsm pembe bak resımlere

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-17-23-02-16.webp
    Screenshot_2016-04-17-23-02-16.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2016-04-17-23-01-44.webp
    Screenshot_2016-04-17-23-01-44.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 87
Canim her ay yumurtalama günü değişebiliyor yani adet tarihinden sayıp 14 . Gün falan internette ki hesaplayicilar hepsi doğru sonuç vermez sen en iyisi yumurtalama gününü gösteren testlerden al test seni yönlendiriyor o .
Ovilasyon yestı almıs ondan ısde aynı gunmus yumrylmamız ben ovılayonda yapyom

Back
X