Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esra beebgin cinsiyetni neye benzetti canim tahmin ettigi ne??
bende yum günü tek iliskiden hamis kaldim.bakalim rabim ne nasip etcek
sen yumurtlamaa zamnını nasıl tespit ettin canımmm
insallah rabbim muradini versin canimfeyzacım kimselere söylemedik eşimle ben biliyorum tek benzettiği için.erkeğe benzetti 3 testte söyledim dedi dur bakalım biz denedik taktir allahım.
aminn canımmmmmm
kızlar bugün dr. gittim 17 haftalığım.bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.oğluşum oluyo. inş. sağlıklı dünyamıza gelir.noniş, karabiber sizlerede nasip etsin sağlıklı oğluşlar.
kızlar bugün dr. gittim 17 haftalığım.bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.oğluşum oluyo. inş. sağlıklı dünyamıza gelir.noniş, karabiber sizlerede nasip etsin sağlıklı oğluşlar.
son adet tarihin nedir acaba?
Merhaba bende ard arda 2 ay klomen ve Çatlatma İĞnesİyle 36.saatte İlİŞkİ oldu yanİ yumurtlama gÜnÜ fakat hamİle kalamadım.bİr rahatsızlıĞım yok.bu ay ara verdİm nİsanda bİr daha denİycem bİr kızım var saĞlıklı hayırlı bİr oĞlu olsun İstİyorum.bÖyle denemek gÜnahmı acaba ben sadece Şansımı arttırmak İstİyorum.sİzce yİne klomen ve Çatlatma İĞnesİnİ denİyİmmİ kızlar lÜtfen cevaplarınızı beklİyorum
inşallah canım sağol.
az önce bi konuya baktımda ovalasyon gününü belirliyor ve gününe göre cinsiyet bile gösteriyo
link ekleyemeyi beceremedim bi türlü nedense mafoldumben