yumurtlama dönemindeki belirtiler neler olur?

baska_basak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
89
4
48
İstanbul
selam... bizde eşimle ortalama 20 gündür bebek konusunda çalışma üzerindeyiz ayın 3 ünde regli olmuştum uzmanlara göre ilişkimiz yumurtlama dönemime de denk geldi.. ama bugünlerde regli olacakmışım gibi ağrım oluyor.... acaba yumurtlama zamanında bu şekilde ağrılar normalmidir yaşayan varmı..

bunlara takılırsan bütün düzenin bozulur canım. benim öyle oldu :( hiç hesap yapma. yok yumurtlama günü servikal mukus salgılanırmış falanmış filanmış. 9 aydır ateşti, sıvıydı zarttı zurttu bakıyorum yapışkan sıvı var eeeee ona göre beraber oluyoruz ama ben o günden sonra 14. gün değil 17. gün regl oluyorum. kaç kere aldandım böyle. inşallah fazla yorulmadan olur bebişin.

meraba evet yumurtlama döneminde adet ağrısı gibi gögüste sızı ateş yükselmesi bunlar bende bazı ay oluyor bazı ay olmuyor belli olmuyor ağrı olduğunda belkide yumurtalar çok büyümüş oluyordur çatlarkende ağrı olabilir benim geçen ay hiç belirti olmadı sadece uzayan akıntıyı farkettim ama bu ay hepsini yaşadım belkide üşüttüğümüz zaman ağrılı herkezin vucut yapısı farklı görüşürüz canım

bendede adet olacakmıs gibi agrı oldu ve yazın sıcagında ayagıma kalın yunlu coraplar giydim.cok usuyordum.Ama bu durum herkeste farklılık gosteriyor.benim yasadıklarımı hic yasamamıs anne adaylarıda var.

Back
X