Yumurtlama Döneminden Adet Gününe Kadar Yaşadığımız Süreç

E c e

🐣🐣🐣
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
2.390
En iyi cevaplar
1
5.191
108
Sevgili hanımlar ❤️
Hamile kalmaya çalışırken başlıkta bahsettiğim dönemi nasıl geçiriyorsunuz? Benim için zaman geçmiyor 😕
2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Hsg dışında tüm testlerim yapıldı (hormon testleri, genetik, pıhtılaşma vs).
Her şey normal.
3 aydır deniyoruz. Şunu belirtmek isterim ki yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyoruz. Kimyasallardan sonra hep 5-6 ay ara verdik. Yani sadece 3 aydır bu işin içinde değilim 😅
Adetime 10 gün var ve ben meraktan çatlamak üzereyim. Saçma sapan belirtiler de işin cabası.
Kitap okurken, çalışırken, el işi yaparken, gezerken, eğlenirken, aklımda hep “bu ay acaba tuttu mu” sorusu var.
Hamilelik isteyen herkes benim gibi mi 😕
Bir dertleşelim…

Sevgili hanımlar ❤️
Hamile kalmaya çalışırken başlıkta bahsettiğim dönemi nasıl geçiriyorsunuz? Benim için zaman geçmiyor 😕
2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Hsg dışında tüm testlerim yapıldı (hormon testleri, genetik, pıhtılaşma vs).
Her şey normal.
3 aydır deniyoruz. Şunu belirtmek isterim ki yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyoruz. Kimyasallardan sonra hep 5-6 ay ara verdik. Yani sadece 3 aydır bu işin içinde değilim 😅
Adetime 10 gün var ve ben meraktan çatlamak üzereyim. Saçma sapan belirtiler de işin cabası.
Kitap okurken, çalışırken, el işi yaparken, gezerken, eğlenirken, aklımda hep “bu ay acaba tuttu mu” sorusu var.
Bir dertleşelim…
illaki hepimiz böyle sabırsız olabiliyoruz umarım hayırlı sonuçlar elde edersin🙏🏻🤍

illaki hepimiz böyle sabırsız olabiliyoruz umarım hayırlı sonuçlar elde edersin🙏🏻🤍
İyi dileğiniz için teşekkür ederim ☺️
Bebeğinizi de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💗

Son düzenleme:
Sevgili hanımlar ❤️
Her şey normal.
Bir dertleşelim…
Ins bi gelisme vardır🤲🌹

Çok sevindim:) özel bi uygulama yeme içme vs yaptin mi,yaşadın bilirsin beklemenin ne zir olduğunu.
Ben aralıklı oruç şeklinde besleniyordum.
Çok aktif çalıştığım, ağır koliler kaldırdığım ay hamile kaldım.
Kafamda sadece iş vardı.
Yani takmadığım ay, oldu 🤗

Ben aralıklı oruç şeklinde besleniyordum.
Çok aktif çalıştığım, ağır koliler kaldırdığım ay hamile kaldım.
Kafamda sadece iş vardı.
Yani takmadığım ay, oldu 🤗
Takmadığında düzenli iliski oluykr mu genelde ıskalanır ya:)

Takmadığında düzenli iliski oluykr mu genelde ıskalanır ya:)
Olmadı 😅🤭 Yumurtalama haftasında sadece 2 kez ilişki oldu, o da bir başında bir sonunda gibi. Mesela kimyasal yaşadığım aylarda her şey çok düzenliydi.
O ay iş, stres derken oluverdi ❤️

Back
X