Yumurtlama dönemini nasıl hesaplıyabilirim

Dilayda1401

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
16
1
31
Merhaba bayanlar ocak 14 tarihinde 29 haftalık güzel kızım dünya yı kalbi durduğu için kaybettik ve sezeryanla zorunlu doğum yaptım size bi sorum olucak regl kanamalarım 30-35 gün arası geliyor ve ben bu döneme göre yumurtlama tarihimi nasıl hesaplıyabilirim?

Öncelikle geçmiş olsun. İnternetten ovulasyon hesaplayabilirsiniz. Bunun için adet döngünüzün kaç gün olduğunu bilmeniz ve en son hangi tarihte adet olduğunuzu bilmeniz yeterli. Ama ovülasyon testi alıp takip etmeniz daha kolay olur ve hata payı azalır. Gittigidiyor Üzerinden uygun fiyata alabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. İnternetten ovulasyon hesaplayabilirsiniz. Bunun için adet döngünüzün kaç gün olduğunu bilmeniz ve en son hangi tarihte adet olduğunuzu bilmeniz yeterli. Ama ovülasyon testi alıp takip etmeniz daha kolay olur ve hata payı azalır. Gittigidiyor Üzerinden uygun fiyata alabilirsiniz.
Eylemeylemce Eylemeylemce çok telekkürler hemen bakıcam şimdi

alllahım sabırlar versın.ınşallah en kısa zamandan hayırlı sağlıklı bır evlat sahıbı olursunuz.arkadaşların dedığıne ek olarak akıntı kontrolu yapabılırsın.yumurtlama donemınde akıntı yumurta akı kıvamında oluyor o donemlerde bılrlıkte olabılırsınız.

alllahım sabırlar versın.ınşallah en kısa zamandan hayırlı sağlıklı bır evlat sahıbı olursunuz.arkadaşların dedığıne ek olarak akıntı kontrolu yapabılırsın.yumurtlama donemınde akıntı yumurta akı kıvamında oluyor o donemlerde bılrlıkte olabılırsınız.
Bunu hiç duymamıştım ama şıan belki psikolojik olaraktır bilmiyorum ama kendimi idrar kokuyor gibi hissediyorum ayrıca kasıklarımda ince ince agrılar var dediğiniz gibide akıntım var çok fazla hemde yumurtlama döneminde olabilirmiyim?

yumurta akı kıvamına benzıyorsa olabılır tabı.bazı ınsanlarda yumurtlama donemındede ağrı olabılıyormuş
en son ne zaman regl oldunuz.tahmını hesaplamaya çalışalım

Malesef hastalandım peki bu soğan kürü işe yarıyormu acaba ? B birsenbirbenbirdebebek
canım öncelikle çok üzüldüm ama her şeyde vardır bir hayır.meleğin seni bekleyecek...ovülasyona gelince benim de tam belli olmadığından(normalde adet tarihinden 15 gün geriye gidince ovülasyon dönemidir) bir türlü bilemediğimden dolayı internetten ovülasyon testi aldım ve o şekilde hamile kaldım.eczanede 5 tanesi 50tl internette 35 tanesi 45tl civarındaydı.kapıda ödemeyle 1 günde teslim edildi.bende işe yaradı.ben soğan değil de saraçoğlu bal tarçın çörekotu kürü yaptım.hayırlısı olsun şimdiden...:KK200:

X