- 30 Ağustos 2016
- 180
- 63
- 98
- Konu Sahibi Merakliymissam
-
Bende merak ediyorum bunu . İlk gebeliğimde hiçbir belirti yoktu bende . Ne ağrı ne göğüs hassasiyeti..Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz gebeliginizi? Sizin kendinizde hissettiginiz ilk belirtiler neydi negatiften pozitife dönenler biraz da bunlardan konuşalım istiyorum aslında
Herkeste çok farklı belirtiler de olabiliyor çok benzerde siz nasıl anladınız regli gecikmesi ile mi?Bende merak ediyorum bunu . İlk gebeliğimde hiçbir belirti yoktu bende . Ne ağrı ne göğüs hassasiyeti..
Ben bu başlıkta anlatmıştım bir zamanlar.Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz gebeliginizi? Sizin kendinizde hissettiginiz ilk belirtiler neydi?
Negatiften pozitife dönenler neler yaşadınız? biraz da bunlardan konuşalım istiyorum aslında
Bende bunu merak ediyorumYumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz gebeliginizi? Sizin kendinizde hissettiginiz ilk belirtiler neydi?
Negatiften pozitife dönenler neler yaşadınız? biraz da bunlardan konuşalım istiyorum aslında
Kan testi yaptırmıştım adetten önce rutin bir kontrolde o şekilde öğrenmiştim benHerkeste çok farklı belirtiler de olabiliyor çok benzerde siz nasıl anladınız regli gecikmesi ile mi?
Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz gebeliginizi? Sizin kendinizde hissettiginiz ilk belirtiler neydi?
Çok güzel detay vermişsiniz teşekkürlerBen bu başlıkta anlatmıştım bir zamanlar.
Link ekledim.
Konu 'Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim'
Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim
Hayırlısıyla Bebişi kucağına al inşallahYumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim ilk belirti beyaz krem gibi akıntı ve sıcak basmasıydı
Rica ederim darısı size olsun sağlıkla hayırlaÇok güzel detay vermişsiniz teşekkürler
Amin çok teşekkür ederimRica ederim darısı size olsun sağlıkla hayırla
Cok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demek kiÇatlamadan 12 gün sonra öğrendim silik çizgi ile. Göğüs hassasiyeti vardı bide ara ara kokuları fazla almaya başlamıştım. Ciddi derecede bel ağrım olmuştu geceleri ama ben adet geliyor diye düşünmüştüm. Öğrendiğim gün de su gibi akıntım olmuştu sürekli adet oldum sanıp WC gidiyordum. Öğrendikten sonrada dudaklarım uçuklamıştıtabi zorunlu kürtaj oldum..
Ayhhh ne güzel hayırlısıyla alın bebiş kucağınızaİlkinde sancılandım daha 1 haftalıkmış ikincide 1 hafta kala öğrendim belirti yoktu şimdi 3 bebeği istedik 1 hafta var adete belirtiler gaz kabızlık kasık ağrısı test böyle
Dur kız daha belli olmaz adetime 1 hafta kadar var ama cuma kan verceğim tabi kan vermeden en iyisinden test bulup yapacağımAyhhh ne güzel hayırlısıyla alın bebiş kucağınıza
Ayh ben galiba senden çok heyecanlandımDur kız daha belli olmaz adetime 1 hafta kadar var ama cuma kan verceğim tabi kan vermeden en iyisinden test bulup yapacağım
Benim yumurtlamadan 10 gün sonra verdiğim kan testi negatifti. 12 gün olunca idrar testinde silik çizgi gördüm. 14. Gün yani regl günüm kan verdim pozitifti. Yerleşme döneminde belirti olarak meme ucu hassasiyeti, uyku hali, yumurtlama akıntısı yaşadım. Başka belirtim yoktu zaten mide bulantısı gibi belirtiler 6-7. Haftadan sonra başlıyor.Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz gebeliginizi? Sizin kendinizde hissettiginiz ilk belirtiler neydi?
Hayırlısıyla alın inşallah bebişi kucağınızaBenim yumurtlamadan 10 gün sonra verdiğim kan testi negatifti. 12 gün olunca idrar testinde silik çizgi gördüm. 14. Gün yani regl günüm kan verdim pozitifti. Yerleşme döneminde belirti olarak meme ucu hassasiyeti, uyku hali, yumurtlama akıntısı yaşadım. Başka belirtim yoktu zaten mide bulantısı gibi belirtiler 6-7. Haftadan sonra başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?