Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde 30-31 canım seninAdetlerin kaç gün aralığında
Ben zaten inositol kullanıyorum canım pco yok ama yumurta tembelliği var. Amh düşük değilSende amh düşük mü, pco lulara genelde inositol öneriyorlar diyenben hiç bakmadım ona
Düzensiz canım 30-40 arası değişiyor bekarken 2 ay olmadıgım oluyordu sanırım benim de lh yüksekliğinden dolayı yumurta tembelliğim var fsh 7 lh 12 di diğer değerlerim normaldiNormalde 30-31 canım senin
Aynıyız seninle o zaman ben lh hormonunu düşüren ne var diye baya araştırmıştım ama bulamadım bişey. Hayıt hiç denedin miDüzensiz canım 30-40 arası değişiyor bekarken 2 ay olmadıgım oluyordu sanırım benim de lh yüksekliğinden dolayı yumurta tembelliğim var fsh 7 lh 12 di diğer değerlerim normaldi
Hayır denemedim duydum ama bence başka hormonları etkiler bi taraftan bişeyi düzeltirken diğerini bozar diye tahmin ediyorumAynıyız seninle o zaman ben lh hormonunu düşüren ne var diye baya araştırmıştım ama bulamadım bişey. Hayıt hiç denedin mi
Tabi dikkatli olmak lazımHayır denemedim duydum ama bence başka hormonları etkiler bi taraftan bişeyi düzeltirken diğerini bozar diye tahmin ediyorum
Bende de pco yok yani var diyen hiç olmadı. Ultrasonda yumirta sayısı normal görüyor. Ama lh hormonum yüksek bu da bir nevi pco gibi sayılıyormuş. Ben de o yüzden kullanmaya başladım. Vitamin zaten. Amh de düşük değil çok şükür ama yumurta kalitesizliği var sanırım. Bende hipotiroid de var rahim de ters eşimde sperm sayısı bi iyi çıkıyor bi sanırım biraz altında çıkıyor. Ufak ufak çok problem var yaniSende amh düşük mü, pco lulara genelde inositol öneriyorlar diyenben hiç bakmadım ona
Pko var yüksek ihtimal zaten yumurta tembelliği var demişsin onun tıptaki adı pko adet düzensizliği de en önemli pko sendromu. O yüzden doktor kontrolünde yapın yumurtlama takibini testler yanıltır.2 aydır ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum ilk ay yumurtlama göremedim şuan 2.ayın içerisindeyim ve 18.gündeyim hala yumurtlama görmüş değilim fakat ben yumurtlama olup olmadığını akıntıdan anlıyorum geçen ay akıntım olmadı ve yumurtlama göremedim ama bu ay akıntım var fakat ovulasyon testinde hep silik çıkıyor. Adet düzenim yok 30-35-40 değişiyor size sorum şu akıntı başladıktan ne zaman sonra yumurtlama oluyor?
Ama yumurta akı gibi renksiz ve kokusuz başka ne olabilir ki benim yumurtlama hariç hiç akıntım olmazHer akıntı yumurtlamaya işaret etmiyor. Akıntınızın sebebi yumurtlama olmayabilir.
Maalesef çok bilgim yok. Doktordan daha net bilgi alırsınız hem akıntınızla ilgili hem de yumurtlamayla ilgili.Ama yumurta akı gibi renksiz ve kokusuz başka ne olabilir ki benim yumurtlama hariç hiç akıntım olmaz