Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama görünüyor gibi ama ya belirtiler??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende ovülasyon testimde bugün yumurtlama günüm olduğunu gördüm. İlk kez gebelik için uğraşıyoruz. Bu yüzden tecrübesizim. Adet döngümün 20. Günü yumurtlama gördüm geç mi bi sıkıntı var mıdır?

Benim kremsi cok hafif akintim var bata 6 gün sizce gebeliğin başlarında olur mu yoksa regl mi olacak

Benim kremsi cok hafif akintim var bata 6 gün sizce gebeliğin başlarında olur mu yoksa regl mi olacak
0 canım daha önce gebelik öncesi de gördüm adet onceside belirtileri benziyor hatta ilk kez bu ay yumurtlama öncesi gebelik belirtisi gibi belirtim olduBenimde bugün yumurtlamanın 9. Günü ama pek bişey hissetmiyorum biraz göğüs hassasiyeti var yumurtlama gününden beri bide bazen kremsi akıntı

Bazılarından sarimsi kıvamlı akinti oluyor bende olmayinca gebelik yok mu diye korkuyorum

Bazılarından sarimsi kıvamlı akinti oluyor bende olmayinca gebelik yok mu diye korkuyorum
Canım ben gebelik öncesi akıntı da sarimsiyi hiç duymadım enfeksiyon da sarımsı olur gebelikte genelde su gibi ya da kremsi böyle beyaz yani olur sarı akıntı enfeksiyon

Amin inşallah canım haberleşiriz
Canim naptın ben dün 9.gundu erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün akşam yaptm ilk 10 dk da silik çıktı bugün catlamanin 10.gunu pazar günü ne kadar yaparım evde test inşallah koyulaşır ve sağlıklı olur sende durumlar nasıl ?

Yok ben adet oldum canım. Hadi hayırlısı olsun

Kesinlikle katılıyorum sürekli hayal kurmaktan yoruldum olsada şunu alsam şunu yapsam diye hamile olanlara bakıyorum hastahane pahalı die kontörle gitmeyen var çatlicam
Hic canını sıkma.bende oyleyim bazen hic cocugum olmayacak gibi geliyor aklima.sonra silkeliyorum kendimi.Allah isterse olur. Olmuyorsa duaya sarilalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…