• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki mi? Yoksa hergun mü??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
en iyisi o aslında geçmesini beklemek ama sabırsızım ben
Geçen ay erken gebelik testinde silik çıktı sonra gittim kan vermeye negatif bir gün sonra adet oldum o an o kdr üzüldümki bütün gün ağla ağla isyan et geçen ay kendime söz verdim erken yapmıcam diye inş sözümü tutabilirim mesela önçeden zaman geçmezdi Adet günüm gelsin diye çok sabırsızdım geçen ay o duyguyu yaşıyınça şuan çok sakinim ama tabiki çok istiyorum bu Haftasonu tatil ayarladım o kafadan çıkıyım diye bide şöyle bir durum Var benim etrafımdaki herkes hamile halam bile 39 yaşında ilk denemeyle kaldı bunlarda hatırlatıyo insana çevrende çok olunca zor bi psikoloJi cani veren Allah Sebaat etmekten başka çare yok uzun yazdım iç dökme gibi oldu k.bakma☺️☺️☺️

Kızlar merhabalar sol bacagıma kramp giriyor belimde de agrı var sanki bata 10gün var bunlar belirti olabilirmi ki :)

Olabilir de olmayabilirde o kadar erken kendini belli edermi bilmem ben geçen ay tüm belirtileri yaşadım fos çıktı psikolojik olabiliyor bazen inş vardır bebişin benimde bata 10 var

Geçen ay erken gebelik testinde silik çıktı sonra gittim kan vermeye negatif bir gün sonra adet oldum o an o kdr üzüldümki bütün gün ağla ağla isyan et geçen ay kendime söz verdim erken yapmıcam diye inş sözümü tutabilirim mesela önçeden zaman geçmezdi Adet günüm gelsin diye çok sabırsızdım geçen ay o duyguyu yaşıyınça şuan çok sakinim ama tabiki çok istiyorum bu Haftasonu tatil ayarladım o kafadan çıkıyım diye bide şöyle bir durum Var benim etrafımdaki herkes hamile halam bile 39 yaşında ilk denemeyle kaldı bunlarda hatırlatıyo insana çevrende çok olunca zor bi psikoloJi cani veren Allah Sebaat etmekten başka çare yok uzun yazdım iç dökme gibi oldu k.bakma☺☺☺
Canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben zannediyordum ki hemen ister istemez olacak çokk kolay, çünkü etrafımdaki herkes kaldı ya kolayca, cahillik işte. Bir yılım korunarak geçti ne gerek varsa şimdiki kafam olsa ah ah sadece vakit kaybıymış... Korunurken hamile kalanları ya da hamile kalıp da istemiyorum diyenleri gördükçe ağlayasım geliyor. Dünyanın çok garip bir düzeni var. Bazen diyorum ki tamam ya artık bırak kabul et olmuyor olmayacak o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki... Sonra böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum vardır rabbimin bir bildiği muhakkak. Dua etmekten baska elimizden bisey gelmez bizde bir gün sevinenlerden oluruz inşallah...

Canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben zannediyordum ki hemen ister istemez olacak çokk kolay, çünkü etrafımdaki herkes kaldı ya kolayca, cahillik işte. Bir yılım korunarak geçti ne gerek varsa şimdiki kafam olsa ah ah sadece vakit kaybıymış... Korunurken hamile kalanları ya da hamile kalıp da istemiyorum diyenleri gördükçe ağlayasım geliyor. Dünyanın çok garip bir düzeni var. Bazen diyorum ki tamam ya artık bırak kabul et olmuyor olmayacak o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki... Sonra böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum vardır rabbimin bir bildiği muhakkak. Dua etmekten baska elimizden bisey gelmez bizde bir gün sevinenlerden oluruz inşallah...

Amin cnm inş sen aydır deniyorsun

Kızlar sizce yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki mi iyi? Yoksa hergun olması mı iyi? Klomen tedavısındeyım doktor gün aşırı dedi ama ben hergun degerlendırmek ıstıyorum. Esımın spermlerı de gayet iyi bu arada. Sizce ne yapmalıyım? Siz nasıl hamile kaldınız?
Biz bir gun iliskiye girdik birgun girmedik oyle hamile kaldim bende klomen kullandm ama gun asiri iliski olmadi

Back
X