Yumurtlama gunu 11, 12 , 13 , 14. Şubat olanlar var mı?🦥

Bu tarihte yumurtalama gunu olanlar var mi?
Normalde 13 Şubat gözüküyor ama adet sonrası yaptığım testlerde boyle çıktı anlamıs degılım sizce fikriniz nedir yarın yumurtlama günü bugün test yaptım cızgı hic cıkmadı yarın poztıf cıkarmı yumurtlama günüyse eger ama testler paylaştığım gıbı kafam karıstı

Resmi goremedim?

Ama bugün baska marka test aldım hic cıkmadı bunlarda ılk 5 dk sonrası cıkmıs olan cızgıler hangısı dogru bılemedım

Siz her halde uygulamaya istinaden 13 subat diyorsunuz. Ama yumurtalama her ay farkli gunlerde ola bilir. Illa uygulamadaki gibi olmaya da ola hilir. Siz piki gormussunuz gordugum kadariyla

Ama bugün baska marka test aldım hic cıkmadı bunlarda ılk 5 dk sonrası cıkmıs olan cızgıler hangısı dogru bılemedım
Ben shahsen hic test kullanmiyorum. Doktorum onermedi. Zamaninda cok kullandim kafa karistirdi. Adet bittikden sonra hep gunasiri degerlendiriyorum

Ama bugün baska marka test aldım hic cıkmadı bunlarda ılk 5 dk sonrası cıkmıs olan cızgıler hangısı dogru bıl
Regliniz duzenli mi? Akinti ve agri oldu mu?
Son 2 aydır 13 günde adet oldum normalde duzenlıydı bu sabah krem gibi Beyaz kıvamlı bı akıntı geldı elıme suandada karnım ve belimde agrı var

5 şubatta adetim bitti 8 gün sürdü 6 şubatta birlikte olduk 8 şubatta teste basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…