Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsAllah tutar bu aybenim10-11 şubat yumurtlama günüm ben 9-10 u değerlendirdim ve bu geceyi değerlendiricem
Normalde 13 Şubat gözüküyor ama adet sonrası yaptığım testlerde boyle çıktı anlamıs degılım sizce fikriniz nedir yarın yumurtlama günü bugün test yaptım cızgı hic cıkmadı yarın poztıf cıkarmı yumurtlama günüyse eger ama testler paylaştığım gıbı kafam karıstıBu tarihte yumurtalama gunu olanlar var mi?![]()
Resmi goremedim?Normalde 13 Şubat gözüküyor ama adet sonrası yaptığım testlerde boyle çıktı anlamıs degılım sizce fikriniz nedir yarın yumurtlama günü bugün test yaptım cızgı hic cıkmadı yarın poztıf cıkarmı yumurtlama günüyse eger ama testler paylaştığım gıbı kafam karıstı
Resmi goremedim?
Regliniz duzenli mi? Akinti ve agri oldu mu?Ama bugün baska marka test aldım hic cıkmadı bunlarda ılk 5 dk sonrası cıkmıs olan cızgıler hangısı dogru bılemedım
Ben shahsen hic test kullanmiyorum. Doktorum onermedi. Zamaninda cok kullandim kafa karistirdi. Adet bittikden sonra hep gunasiri degerlendiriyorumAma bugün baska marka test aldım hic cıkmadı bunlarda ılk 5 dk sonrası cıkmıs olan cızgıler hangısı dogru bılemedım
Son 2 aydır 13 günde adet oldum normalde duzenlıydı bu sabah krem gibi Beyaz kıvamlı bı akıntı geldı elıme suandada karnım ve belimde agrı varRegliniz duzenli mi? Akinti ve agri oldu mu?
Siz her halde uygulamaya istinaden 13 subat diyorsunuz. Ama yumurtalama her ay farkli gunlerde ola bilir. Illa uygulamadaki gibi olmaya da ola hilir. Siz piki gormussunuz gordugum kadariyl
amin inşallah , evet laboquivk testle yaptımInsAllah tutar bu aytestlerle mi yaptiniz gunu?