- 30 Nisan 2009
- 445
- 8
- 643
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba Bora Bey,
ben ekim ayı içerinde 2 kez regli oldum. ilki 12 ekimdi. ve yumurtlama günüm bittiğinde 28 ekimi 29 una bağlayan gece tekrar başladı. benim yumurtlama günüm ne zaman denk gelecek? hesaplarım şaştı hep. bana yardımcı olabilir misiniz ?
şimdiden teşekkürler
Her adetiniz böyle ise tahmin edebilmem zor. 16 günde bir adet görüyorsanız mutlaka muayene olmalısınız. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
Doktor Bey ovulasyon testleri güvenilirmidir tavsiye ederseniz hangi markadan almalıyım ? Şimdiden teşekkürler.
Eczanelerde satılan tüm kitler güvenilir. Sağlıklı günler dilerim...
mrb dr bey,
18 kasım ,13 aralık ,9 ocak sat tarihlerim bu şekilde..hamile kalabilmem için en verimli günleri yazarmısınızzz....
teşekkürler....
yARIN DA BAKIN. gÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM....
Yanıtınız için teşekkür ederim, umarım güzel haberler verebilirim.
Yumurta içeren kist kaybolduysa yumurtlama oldu kabul edilmektedir. Kullandığınız testle ilgili bir problem olabilir.
hocam merhabalar bnde yumurtlaama günlerimi öğrenmek istiyorum 10 kasım 8 aralık 6 ocak adet tarihim....
28-29 günde bir adet görüyorsunuz. 12-14-16. günlere dikkat...
tşkler hocam bir kaç sorum daha olacak izninizle...
**12-14-16.günlere dikkat demişssiniz adet bitimindeki günlermi yoksa basladıgı günden itibarenki olan günlermi?
**ben doktora gittim jinekolojik muayene oldum ve hiçbir saglık problemim cıkmadı iltihap için fitil ve folbiol verdi 3 ay kullan dedi peki bu folik asite 3 ay bitiiminde tekrar baslıcakmıyım yoksa yılda 1 defamı alınıyor?
**verilen fitil regl dönemine denk geldi zaman kullanılmaya devam edilmelimi yoksa regl bitimini bekleyip sonradan mı devam edelim ? tşkler...
doktor bey benim de 19 Ekim - 16 Kasım - 14 Aralık ve 12 Ocak regl tarihlerim... Reglm biteli 3 gün oluyor.. Hangi günler yumurtlama oluyor.. Gebelik için verimli günleri yazarsanız sevinirim.. Teşekkürler..