• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü hakkında

ozlemk

🌸😍🙏❤🥳
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
445
8
643
41
merhaba Bora Bey,

ben ekim ayı içerinde 2 kez regli oldum. ilki 12 ekimdi. ve yumurtlama günüm bittiğinde 28 ekimi 29 una bağlayan gece tekrar başladı. benim yumurtlama günüm ne zaman denk gelecek? hesaplarım şaştı hep. bana yardımcı olabilir misiniz ?

şimdiden teşekkürler

merhaba Bora Bey,

ben ekim ayı içerinde 2 kez regli oldum. ilki 12 ekimdi. ve yumurtlama günüm bittiğinde 28 ekimi 29 una bağlayan gece tekrar başladı. benim yumurtlama günüm ne zaman denk gelecek? hesaplarım şaştı hep. bana yardımcı olabilir misiniz ?

şimdiden teşekkürler

Her adetiniz böyle ise tahmin edebilmem zor. 16 günde bir adet görüyorsanız mutlaka muayene olmalısınız. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Her adetiniz böyle ise tahmin edebilmem zor. 16 günde bir adet görüyorsanız mutlaka muayene olmalısınız. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

yanıtınız için çok teşekkür ederim. ancak ilk defa böyle bir olay yaşadım.. 3 gün sürdü ve bitti ne olduğunu çözemedim :(

Doktor Bey ovulasyon testleri güvenilirmidir tavsiye ederseniz hangi markadan almalıyım ? Şimdiden teşekkürler.

mrb dr bey,
18 kasım ,13 aralık ,9 ocak sat tarihlerim bu şekilde..hamile kalabilmem için en verimli günleri yazarmısınızzz....
teşekkürler....

Merhaba,

düzenli olarak 30 günde bir adet oluyorum. son üç ay tarihleri ise şöyle; kasım 02, aralık 02, ocak 01.
Bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım. üç gündür silik çizgi görüyorum. Bugün internetten yapılan hesaplamalara göre yumurtlama günüm fakat testte yine silik çizgi çıktı. Bu arada korunmamaya devam ediyor ve sık sık ilişkide bulunuyoruz. Acaba testi bugün tekrarlamam iyi olur mu, adetleri düzenli olan bir kişinin yumurtlamaması olası mı? Bu arada geçen ay doktora gittiğimde kist, yara vb... olmadığını söylemişti.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Yanıtınız için teşekkür ederim, umarım güzel haberler verebilirim.

Tekrar merhaba.
Ne yazık ki henüz güzel haber veremiyorum. Testleri yapmaya devam ediyorum fakat hep silik çizgi. Bu arada 21 Aralık'ta doktora gittiğimde muayane sonrası yumurtamanın gerçekleştiğini gördüğünü söylemişti. Fakat o an aklıma gelmedi sormadım, acaba tam olarak neyi görmüş olabilir, yumurtayı mı, sonrasını mı? Belki tuhaf bir soru ama sormak istedim. Bugün ayın 19'u ve testlerde hala silik çizgi. Ovülasyon henüz gerçekleşmemiş olabilir mi, doktorumun ayın 21'inde yumurtlama gerçekleşmiş demesi acaba ne anlama geliyordu.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Yumurta içeren kist kaybolduysa yumurtlama oldu kabul edilmektedir. Kullandığınız testle ilgili bir problem olabilir.

Yumurta içeren kist kaybolduysa yumurtlama oldu kabul edilmektedir. Kullandığınız testle ilgili bir problem olabilir.

Bugün yaptığım testte kontrol çizgisi de çok zor belirdi. Akşam tekrarlayacağım.
Bu durumumla ilgili herhangi bir öneriniz olursa paylaşmanızı rica ederim.

İlginiz için teşekkürler.

hocam merhabalar bnde yumurtlaama günlerimi öğrenmek istiyorum 10 kasım 8 aralık 6 ocak adet tarihim....

hocam merhabalar bnde yumurtlaama günlerimi öğrenmek istiyorum 10 kasım 8 aralık 6 ocak adet tarihim....

28-29 günde bir adet görüyorsunuz. 12-14-16. günlere dikkat...

tşkler hocam bir kaç sorum daha olacak izninizle...
**12-14-16.günlere dikkat demişssiniz adet bitimindeki günlermi yoksa basladıgı günden itibarenki olan günlermi?
**ben doktora gittim jinekolojik muayene oldum ve hiçbir saglık problemim cıkmadı iltihap için fitil ve folbiol verdi 3 ay kullan dedi peki bu folik asite 3 ay bitiiminde tekrar baslıcakmıyım yoksa yılda 1 defamı alınıyor?
**verilen fitil regl dönemine denk geldi zaman kullanılmaya devam edilmelimi yoksa regl bitimini bekleyip sonradan mı devam edelim ? tşkler...

doktor bey benim de 19 Ekim - 16 Kasım - 14 Aralık ve 12 Ocak regl tarihlerim... Reglm biteli 3 gün oluyor.. Hangi günler yumurtlama oluyor.. Gebelik için verimli günleri yazarsanız sevinirim.. Teşekkürler..

tşkler hocam bir kaç sorum daha olacak izninizle...
**12-14-16.günlere dikkat demişssiniz adet bitimindeki günlermi yoksa basladıgı günden itibarenki olan günlermi?
**ben doktora gittim jinekolojik muayene oldum ve hiçbir saglık problemim cıkmadı iltihap için fitil ve folbiol verdi 3 ay kullan dedi peki bu folik asite 3 ay bitiiminde tekrar baslıcakmıyım yoksa yılda 1 defamı alınıyor?
**verilen fitil regl dönemine denk geldi zaman kullanılmaya devam edilmelimi yoksa regl bitimini bekleyip sonradan mı devam edelim ? tşkler...

Hanımefendi bu soruların detaylı açıklamalarını forumda verdim. Diğer sorularınızın cevabını ise doktorunuzdan öğrenmeniz gerekiyor. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

doktor bey benim de 19 Ekim - 16 Kasım - 14 Aralık ve 12 Ocak regl tarihlerim... Reglm biteli 3 gün oluyor.. Hangi günler yumurtlama oluyor.. Gebelik için verimli günleri yazarsanız sevinirim.. Teşekkürler..

28 günde bir adet görüyorsunuz. 12-14-16. günler ilişki öneririm. Bu ay yumurtlama gününüz 26. Ocak

Back
X