Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba doktor bey.1yıllık evliyim.eylül 2,ekim 28,kasım 23,aralık 26 sına kimyasal gebelik yaptım.ocak 24 adet tarihlerim.genelde 5gün adetlerim öne gelir fakat hiç gecikmez.yumurtlama dönemim bu tarihlere göre nezaman?bu tarihlere göre adet düzensizliği varmı acaba?şimdiden tşk ederim.
Her ikinize de aynı soruyu soracağım. Adetlerinizin birinci günü mü bu tarihler???
Evet hocam ben ilk günlerini yazdım.
Adet dolayısı ile yumurtlama tarihleriniz değişken. OvuQuick ve benzeri bir yumurtlama testi kullanarak yumurtlama tarihinizi daha doğru tespit edebilirsiniz...
evet 1.günleri dotor bey vermiş olduğum tarihler.ayrıca aralık ayında kimyasal düşük yapmıştım 4 haftalıkken ocak ayı reglim çok ağrılı geçti.doktora göründüm bugün muayene etti ve yumurtlaman oluşuyor çok iyi herşey dedi.gyno-lomexin adında fitil verdi.ister 1 tanesini kullan ister kullanma dedi.şuanda yumurtlama tarihlerim yaklaşıyor bu fitili kullanmam yumurtanın döllenmesine olumsuz etki yapar mı acaba?2 tane sadece fitil.tşk hocam şimdiden...Her ikinize de aynı soruyu soracağım. Adetlerinizin birinci günü mü bu tarihler???
Sevgili Beren, 1 yıl süre ile çocuk sahibi olmak amaçlı ilişkide bulunup (haftada 2-3 kez) gebe kalınamadıysa mutlaka bir merkeze başvurmalısın. bebeğine kavuşman dileğiyle...
Polikistik over sendromunuz var. Yumurtlama tedavisi ve aşılama ile başlanabilir. Gebe kalırsınız: Endişelenmeyin.