• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü hakkında

Sayın hocam Merhaba, ben 2,5 yıllık evliyim ve korunmayı 5 ay önce bıraktık. şu ana kadar hiç muayene olmadım. Adet günlerim;29 ekim, 22 kasım, 19 aralık, 14 ocak yumurtlama günüm bu durumda sizce ne zaman gerçekleşir. Tşk ederim..

merhaba doktor bey.1yıllık evliyim.eylül 2,ekim 28,kasım 23,aralık 26 sına kimyasal gebelik yaptım.ocak 24 adet tarihlerim.genelde 5gün adetlerim öne gelir fakat hiç gecikmez.yumurtlama dönemim bu tarihlere göre nezaman?bu tarihlere göre adet düzensizliği varmı acaba?şimdiden tşk ederim.

merhaba doktor bey.1yıllık evliyim.eylül 2,ekim 28,kasım 23,aralık 26 sına kimyasal gebelik yaptım.ocak 24 adet tarihlerim.genelde 5gün adetlerim öne gelir fakat hiç gecikmez.yumurtlama dönemim bu tarihlere göre nezaman?bu tarihlere göre adet düzensizliği varmı acaba?şimdiden tşk ederim.

Her ikinize de aynı soruyu soracağım. Adetlerinizin birinci günü mü bu tarihler???

Her ikinize de aynı soruyu soracağım. Adetlerinizin birinci günü mü bu tarihler???
evet 1.günleri dotor bey vermiş olduğum tarihler.ayrıca aralık ayında kimyasal düşük yapmıştım 4 haftalıkken ocak ayı reglim çok ağrılı geçti.doktora göründüm bugün muayene etti ve yumurtlaman oluşuyor çok iyi herşey dedi.gyno-lomexin adında fitil verdi.ister 1 tanesini kullan ister kullanma dedi.şuanda yumurtlama tarihlerim yaklaşıyor bu fitili kullanmam yumurtanın döllenmesine olumsuz etki yapar mı acaba?2 tane sadece fitil.tşk hocam şimdiden...

arkadaşlarım gibi benimde size bir sorum olacak. ben 15 aylık evliyim hiç korunmadım ve bebek yok . bebek istiyorum ama tedaviye başlamak için doğru zaman mı bilmiyorum:44: sizce ne kadar zamanda başlanmalı şimdiden teşşekkür ederim .:97:

Sevgili Beren, 1 yıl süre ile çocuk sahibi olmak amaçlı ilişkide bulunup (haftada 2-3 kez) gebe kalınamadıysa mutlaka bir merkeze başvurmalısın. bebeğine kavuşman dileğiyle...

hocam size bir sorum olacaktı ben 3yıllık evliyim 2yıldan beri yasmin kulladım kasımdan beri karunmuyorum
eşimle doktıora gittik 1yıl bekleyin dediler yumurtalıklarımda bir sorun yokmuş ama eşimin sperm sayıda çok yüksek degilmiş ne yapmamnız gerkiyor sınırın biraz üstündeymiş
bize yardımcı olurmusunuz

2011 kasımına kadar yardıma ihtiyacınız yok. Gebe kalacaksınız. Gebe kaldıktan sonra paylaşırsanız sevinirim...

doktor bey bir sorum daha olacaktı yumurtlama dönemimi nasıl hesaplıyabilirim yada nasıl anlarım bazı arkadaslarda kasıklarda sancı oluyormuş ama benim böyle bir sıkıntım olmadı
yardımcı olurmusunuz

tetkik adı :
tsh : 2.22
total testesteron : 0.87
Lh : 26.00
FSH : 6.83
estradıol : 129
dhea-so4 : 209.9
prolaktın : 19.16

hormon testimin sonucu yukarıdaki degerler aceba yorum yaparmısınız.ultrasonografi incelemesinde ise pco görünümü mevcut eşimin sperm testi normal benim degerlerim yukarıda yazdıklarım yorumunuzu merakla bekliyorum :26: şimdiden çok teşşekkür ederim

Polikistik over sendromunuz var. Yumurtlama tedavisi ve aşılama ile başlanabilir. Gebe kalırsınız: Endişelenmeyin.

Polikistik over sendromunuz var. Yumurtlama tedavisi ve aşılama ile başlanabilir. Gebe kalırsınız: Endişelenmeyin.

seksüel perhiz 3 gün 3, 5 gün
likefaksiyon 30 dk 15- 30 dk
viskosite normal normal
volüm : 3 ml > 2 ml
ph 7,2-8
sperm sayısı : 32 milyon > 20 milyon
hareket dakika: 30 dk > 30-60 dk
hızlı hareketli %30 > %25
yavaş hareketli :% 20
yerinde hareketli : %10
hareketsiz : %40> % 40
baş : 59 mid-piece : 19 kuyruk : % 12 akrozom : % 4
morfoloji % 14

bunlarda eşimin degerleri aceba eşimde bi problem varmı yorumlaya bilirmisiniz bilginizi paylaştıgınız için çok teşşekkür ederim cevaplarınız bizim için gercekten çok önemli :71:

merhaba bora bey. ben almanyada yasiyorum. 1 senedir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz doktor kontrolüne de gittim.ultrasyonla kontrol etti doktorum rahimde bir problem olmadigini söyledi ve ardindan gecen ay hamile kaldim 6. haftalikti sanirim kimyasal gebelikti.bebegim düstü. kürtaja gerek kalmadi 10 gün icinde degerlerim sifirlandi. sölyedigim gibi doktoruma ilk gittigimde ovulasyon icin hap vermisti 10 tablet iki aylik bi kullanim icin. simdi adetliyim bu hapa adetin birinci günü baslaniyo sizce baslamamda bir sorun olur mu yoksa hamile kalmak icin erken mi doktorum bir sorun olmayacagini soyledi.

simdiden cok tesekkür ediyorum

Back
X