• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü hakkında

Doktor bey merhaba,
ben ocak ayında 5 haftalık iken düşük yaptım, normal olan adet düzenim elbetteki düzensizleşti. Ovulasyon takibi yaparak tekrar hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ay ilk defa ovulasyon takibi yaparak çift çizgiyi yakaladığımız günlerde eşimle birlikte olduk. Fakat ovulasyon günlerimde hafif kahverengi akıntım oldu ilk defa yaşıyorum bunu. Bu kahverengi akıntı hamileliğe engel midir?Teşekkürler.

Yumurtlama sırasında kanama olabilir. Endişelenmeyin. Gebe kalmanız dileğiyle...

Bora Bey merhaba düzenli 30 günde regl olan biriyim. Geçtiğimiz ay regl başlangıcım 7 nisan dı beklenen ovulasyon günüm 22 23 nisan olamasına rağmen ovulasyonum 26 nisanda gerçekleşti.Bu durumda bu ayki regl düzenim değişir mi yani ovulasyon geç olduğu için regl imde gecikir mi?

Geçmiş olsun kasıklarınızdaki şişlik lenfadenopati (lenf bezlerinin şişmesi) olabilir. Vakit geçirmeden doktorunuza başvurunuz. Kusura bakmayın lenfadenopatinin nedenlerini forumda paylaşmak uygun değil. Sağlıklı günler dilerim...

teşekkür edrim.smear testinde ağır enfeksiyon çıkmıştı dr.um 1 adet fitil vermişti adetime 1 hafta kala kullanmıştım.bunun etkisi de oalbilir mi?

Bora Bey merhaba düzenli 30 günde regl olan biriyim. Geçtiğimiz ay regl başlangıcım 7 nisan dı beklenen ovulasyon günüm 22 23 nisan olamasına rağmen ovulasyonum 26 nisanda gerçekleşti.Bu durumda bu ayki regl düzenim değişir mi yani ovulasyon geç olduğu için regl imde gecikir mi?

Yumurtlama günü değişken olabilir, ama genellikle yumurtlamadan 14 gün sonra adet görürsünüz. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

dr. bey çok açık yeşilimsi akıntı veya leke enfeksiyon belirtisi midir?

Doktor Bey Merhaba.Ben doğum kontrol hapını bırakalı 3 ay oldu 16 Mart,10 Nisan ve 6 Mayıs mens günlerim.Ovulasyon testi aldım bu ay hangi günlere dikkat etmeliyim ?

Iyi günler bora bey ben 2 yıllık evliyim.korunmuyoruz doktora gittik bende hiçbir problem yok dediler.eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.ameliyat olalı 3ay geçti.hayla hamile kalmadım.adetim son 3 ay 05subat,05mart,05nisan,08mayıs ovulasyon dönemimi bilmiyorum.klomen aldım doktor tavsiyesiz bu ay başlıcam inşallah olur bebişim bu ay çok ümitli olmak istiyorum

Iyi günler bora bey ben 2 yıllık evliyim.korunmuyoruz doktora gittik bende hiçbir problem yok dediler.eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.ameliyat olalı 3ay geçti.hayla hamile kalmadım.adetim son 3 ay 05subat,05mart,05nisan,08mayıs ovulasyon dönemimi bilmiyorum.klomen aldım doktor tavsiyesiz bu ay başlıcam inşallah olur bebişim bu ay çok ümitli olmak istiyorum

Eşinizin ameliyatından 6 ay sonra sperm sayımı kontrol edilir. Eğer olumlu yönde değişiklik olmuşsa doğal yolla gebe kalabilirsiniz. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Doktor Bey Merhaba.Ben doğum kontrol hapını bırakalı 3 ay oldu 16 Mart,10 Nisan ve 6 Mayıs mens günlerim.Ovulasyon testi aldım bu ay hangi günlere dikkat etmeliyim ?

25-26 günde bir adet görüyorsunuz 11-12. günler ovülasyonunuz oluordur. 9-11-13-15. günler gebe kalma ihtimaliniz yüksek. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

ıyıaksamlar dr bey. benım regl gunlerım 14mart 13nisan 11 mayıs tı ovulasyon testı kullanıyorum sabah ilk idrarla yapılması onerıldı bugun adetten ıtıbaren 17. gunum cizgi hala sılık cıkıyor dun ogle sıraları yumurtlama akıntısı geldı ve snra yok oldu gec mı yumurtlayacagım yoksa yumurtladım mı?? smdıden tsk ederım

adet günlerim 20 mart 17 nisan 17 mayıs. ne zaman yumurtlamam gerekiyor. bugün 16. günüm ama ovulasyon testi hep silik çıkıyo. geç yumurtlama ihtimalim var mı? bir de günleri sayarken ilk adet olduğum günü 1 mi kabul ediyorum yoksa diğer gün mü bir diye başlıcam

dr.bey idrar yanmasıyla ürolojiye gittim Diffüz duvar kalınlaşması çıktı mesanede...

bu nedir? neden oluşmuş olaiblir ve ne önerirsiniz?

Merhaba Bora Bey

bnm size sormak istediğim birşey var..

agustosda 20 haftalıkken bebeğimi kaybettim. (kanamalı bir gebeliğim vardı başta ama sonrasında ilk gebeliğim olduğu için anlamayıp suyum bitmiş ve bebeği normal doğumla dogum yapıp anastesi yapıldı)

şuan bebek düşünmem için erken mi?

Yumurtlama günüm hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

sat 29 kasım satö 5 kasım 11 ekim

şimdiden tsk ederim.

merhaba Bora Bey,

ben ekim ayı içerinde 2 kez regli oldum. ilki 12 ekimdi. ve yumurtlama günüm bittiğinde 28 ekimi 29 una bağlayan gece tekrar başladı. benim yumurtlama günüm ne zaman denk gelecek? hesaplarım şaştı hep. bana yardımcı olabilir misiniz ?

şimdiden teşekkürler

Olamam. En az üç adetinizi bilmem lazım. Düzeniz adette yumurtlamayı bilebilmek zor. Takip öneririm. Gebe kalmanız dileğiyle...

Merhaba Bora Bey

bnm size sormak istediğim birşey var..

agustosda 20 haftalıkken bebeğimi kaybettim. (kanamalı bir gebeliğim vardı başta ama sonrasında ilk gebeliğim olduğu için anlamayıp suyum bitmiş ve bebeği normal doğumla dogum yapıp anastesi yapıldı)

şuan bebek düşünmem için erken mi?

Yumurtlama günüm hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

sat 29 kasım satö 5 kasım 11 ekim

şimdiden tsk ederim.

hocam sizden haber beklemekteyim?

Merhaba Bora Bey
4 Kasımda adet oldum. Adetim 31 günde bir olur fakat 12 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım kan testi negatif göğüslerimde ağrı ve mide bulantısı var geç yumurtlama olma ihtimali var mı ve varsa kanda ne zaman çıkar

Merhaba Bora Bey
4 Kasımda adet oldum. Adetim 31 günde bir olur fakat 12 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım kan testi negatif göğüslerimde ağrı ve mide bulantısı var geç yumurtlama olma ihtimali var mı ve varsa kanda ne zaman çıkar

Geç yumurtlama olmuştur. Kanda gebelik testi yaptırabilirsiniz...

Merhaba Doktor Bey , 27 yaşındayım ve gebe kalmak istiyorum. Adetimin 3. gününde hormon testi yaptırdım. Sonuçlarım TSH 2.08 , FSH 6.7, Prolaktin 15.13 , Estradiol <20 , LH 3.79 şeklindedir. Sonuçlarım gebe kalmak için uygun aralıklarda mı yoksa tedavi olmamı gerektirecek bir durum var mı?

Merhaba Doktor Bey , 27 yaşındayım ve gebe kalmak istiyorum. Adetimin 3. gününde hormon testi yaptırdım. Sonuçlarım TSH 2.08 , FSH 6.7, Prolaktin 15.13 , Estradiol <20 , LH 3.79 şeklindedir. Sonuçlarım gebe kalmak için uygun aralıklarda mı yoksa tedavi olmamı gerektirecek bir durum var mı?

Uygun aralıklarla ilişkiye girmeniz yeterli olacaktır...

Back
X