Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba herkese 1 yıllık evliyim ve ilk aydan beri bebek istememize rağmen olmuyor yumurtlama gününü denedim 5 ay boyunca yine olmuyor o gün hamile kalanlar varmı??
Merhaba herkese 1 yıllık evliyim ve ilk aydan beri bebek istememize rağmen olmuyor yumurtlama gününü denedim 5 ay boyunca yine olmuyor o gün hamile kalanlar varmı??
Canim zaten ayda bir kez hamile kaldığımız bir zaman oluşuyor o da yumurtlama gunu. Daha dogrusu yumurtlamadan cok catlama gunu onemli. Ama sperm ortalama 48 saat yasayabildigi icin yumurtlama gunu de olur. Bu noktada bazi onemli seyler var. 1. Yumurta çatlıyor mu? Yani ovulasyon testinde min 1 max 2 gunde tekrar siliklesmesi lazim. Yoksa yumurtlama olup çatlamıyor olabilir. 2. adetin 2-3. gunu hormon tahlili verdiniz mi? Prolaktin, tsh yuksek olabilir. 3. adetleriniz duzenli mi?