• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Günü Hamile kalanlar

Sevval4141

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
149
31
48
26
Merhaba herkese 1 yıllık evliyim ve ilk aydan beri bebek istememize rağmen olmuyor yumurtlama gününü denedim 5 ay boyunca yine olmuyor o gün hamile kalanlar varmı??

Merhaba herkese 1 yıllık evliyim ve ilk aydan beri bebek istememize rağmen olmuyor yumurtlama gününü denedim 5 ay boyunca yine olmuyor o gün hamile kalanlar varmı??
Canim zaten ayda bir kez hamile kaldığımız bir zaman oluşuyor o da yumurtlama gunu. Daha dogrusu yumurtlamadan cok catlama gunu onemli. Ama sperm ortalama 48 saat yasayabildigi icin yumurtlama gunu de olur. Bu noktada bazi onemli seyler var. 1. Yumurta çatlıyor mu? Yani ovulasyon testinde min 1 max 2 gunde tekrar siliklesmesi lazim. Yoksa yumurtlama olup çatlamıyor olabilir. 2. adetin 2-3. gunu hormon tahlili verdiniz mi? Prolaktin, tsh yuksek olabilir. 3. adetleriniz duzenli mi?

Benim yumurtlama günüm 14 ü gösteriyodu biz 10 12 14 16. Günleri değerlendirdik sonra korunduk o şekilde kaldım

Back
X