Yumurtlama günü hamile kalıp kaç gün içinde öğrendiniz ve cinsiyet nedir acaba çok merak ediyorum

Kızlar bir şey soracaktım. Yumurtlama sorunum vardı yakalayamıyordum ama bu ay 20 sinde gece yumurtlamayı yakaladım ovülasyon testiyle ve ilişki oldu ama yumurtlamadan bir iki gün önce kasıkta batma ve göğsümde şişlik ve acı oldu. Kaç gün geçti ama hala gögsüm şiş ve koltuk altıma yayılan bir ağrı var dokununca anlıyorum. Acaba ne zaman test yapsam çıkar bu belirtiyi yaşayan ve hamileliğini öğrenen var mı?

Kızlar bir şey soracaktım. Yumurtlama sorunum vardı yakalayamıyordum ama bu ay 20 sinde gece yumurtlamayı yakaladım ovülasyon testiyle ve ilişki oldu ama yumurtlamadan bir iki gün önce kasıkta batma ve göğsümde şişlik ve acı oldu. Kaç gün geçti ama hala gögsüm şiş ve koltuk altıma yayılan bir ağrı var dokununca anlıyorum. Acaba ne zaman test yapsam çıkar bu belirtiyi yaşayan ve hamileliğini öğrenen var mı?
Ve midem de de bir ağrı var bugün bunları yaşayan varmı

Pazartesı yapsanız varsa cıkar

ben de 19 unda yumurtlama yakaladım bazal ısı termometre grafiği ve uygulama ile:) Sizdeki belirtiler bende de var hatta dahası da var daha önce hiç hissetmediğim kasık dolgunlukları yumurtalıklarımda pıt pıt atmalar ağzımda acı tat. Belli olmaz şu an sizin de benim de. En az 10 12 gün geçmesi gerekiyormuş yumurtlama sonrası. Ama o da kesin değil. Ben biraz evecikliyim acele ediyorum boşu boşuna her gün keyfine test harcıyorum :P Bakalım ne olacak haber edin bana da takipteyim sizi dönemimiz yakın diye :)

ben de 19 unda yumurtlama yakaladım bazal ısı termometre grafiği ve uygulama ile:) Sizdeki belirtiler bende de var hatta dahası da var daha önce hiç hissetmediğim kasık dolgunlukları yumurtalıklarımda pıt pıt atmalar ağzımda acı tat. Belli olmaz şu an sizin de benim de. En az 10 12 gün geçmesi gerekiyormuş yumurtlama sonrası. Ama o da kesin değil. Ben biraz evecikliyim acele ediyorum boşu boşuna her gün keyfine test harcıyorum :p Bakalım ne olacak haber edin bana da takipteyim sizi dönemimiz yakın diye :)
Aynen valla ya bende cok merakliyim test yapiyorum negatif ama icimde suphe var bakalim hayirlisi haberleselim 🥰🥰

Merhaba herkese.bende Ekim ayı yumurtlama zamanı düşünüyorum erkek bebek için 2 kızım var çok şükür 🙏başka özel birşey yaptınız mı acaba cinsiyet için??

ben de 19 unda yumurtlama yakaladım bazal ısı termometre grafiği ve uygulama ile:) Sizdeki belirtiler bende de var hatta dahası da var daha önce hiç hissetmediğim kasık dolgunlukları yumurtalıklarımda pıt pıt atmalar ağzımda acı tat. Belli olmaz şu an sizin de benim de. En az 10 12 gün geçmesi gerekiyormuş yumurtlama sonrası. Ama o da kesin değil. Ben biraz evecikliyim acele ediyorum boşu boşuna her gün keyfine test harcıyorum :p Bakalım ne olacak haber edin bana da takipteyim sizi dönemimiz yakın diye :)
Hiç test yaptın mı cnm ben yaptım da bir iki tane negatif çıkıyor hala belirtilerim var ama beklemedeyim işte. Regl günüm ekimin 5 i

Hiç test yaptın mı cnm ben yaptım da bir iki tane negatif çıkıyor hala belirtilerim var ama beklemedeyim işte. Regl günüm ekimin 5 i
kuzum yapmaz mıyım her sabah yapıyorum kaset test negatif çıkıyor. Adetime kaldı 2-3 gün.erken gebelik testlerim bitti normal yapıyorum ama onlarda olsa bile çıkmazmış şimdiden. Regl belirtileri gibi belirtilerim de var yüzümde sivilceler de çıktı. Kafam çok karışık galiba tutmadı bu ay :/ senin belirtiler de regl öncesi gibi mi canım?

kuzum yapmaz mıyım her sabah yapıyorum kaset test negatif çıkıyor. Adetime kaldı 2-3 gün.erken gebelik testlerim bitti normal yapıyorum ama onlarda olsa bile çıkmazmış şimdiden. Regl belirtileri gibi belirtilerim de var yüzümde sivilceler de çıktı. Kafam çok karışık galiba tutmadı bu ay :/ senin belirtiler de regl öncesi gibi mi canım?
Hayır regl den bir gün önce veya olacağım gün göğüslerim şişer ve bir gun sis kalir sonra geçer. Ama ben eylülün 18 i 19 u gibi göğüslerim şiş ve hala gunden gune şiş ve sabahlari ozellikle cok agriyo koltuk altima vuruyor en belirgin belirti suan goguslerim

Birde kasıklarımda batma var özellikle sol kasığımda karnim agriyo ama regl agrisi gibi degil mideme vuruyo başım agriyo 2 gundur bunlar yetmezmis gibi belim ikiye ayriliyor

Hayır regl den bir gün önce veya olacağım gün göğüslerim şişer ve bir gun sis kalir sonra geçer. Ama ben eylülün 18 i 19 u gibi göğüslerim şiş ve hala gunden gune şiş ve sabahlari ozellikle cok agriyo koltuk altima vuruyor en belirgin belirti suan goguslerim
benim de göğüslerim regl öncesi acırdı ama bu yumurtlamadan sonra koltukaltına doğru yayılarak bi dolgunluk ve acıma. Kasıklarım karnım hep bi dolgun. Tek umut veren şey yaklaşık 8 gündür kasıklarım böyle normalde bir kaç gün önceden olurdu. O pıt pıt atmalar da hala devam ediyor yumurtalıklarımda Bilmiyorum kuzum ya ne desem boş testte pozitifi göremeden bişey demek saçma geliyor

üstüste soru bombardımanı gibi olcak ama çok gazlımısın sen de? günlerdir gazdan geberiyorum. Sol kasık ağrısına ek göbek deliğimin altına doğru alt karın yani rahim bölgemde bi sert

Back
X