Yumurtlama günü hamile kalıp kaç gün içinde öğrendiniz ve cinsiyet nedir acaba çok merak ediyorum

kuzum inan ki çok ama çok sevindim. Darısı tüm isteyenlere. Ben sana bişey sorcam. Ben adetin 3.günü yani bugün bi hormon testi yaptırayım diyorum. İşyerinden izin alıp gidicem 3 e randevu buldum şehir hst. de. Tok gitsem sorun olmaz dimi kadınlık hormonları testleri için?
İnan hic bilmiyorum ama sen yinede tedbirli olmak adina aç git ne olur ne olmaz

İşten izin aldım anca 3 e boş rad dbuldum canım mecburen tok gidicem öğle yemeği yedim çünkü
Git bir sey olmaz ya en azindan hemen verebilirsen verirsin insallah tok işe yarar bende hormon vermistim zmaninda ama inan hatirlamiyorum ama buyuk ihtimalle sabah gittigim icin ac gitmisimdir

Yaptım ağladı güldü durdu şoka girdi resmen. Kart gibi bir şey yaptım bebek patiği yapmıştım konvers ayakkabı şeklinde onu gosterdim video yapmistim ayakkabilarimizla cok duygusallasti bide asker ya goruntulude gostermek zorunda kaldim🥰🥹🥹🥹
Ayyyyy yaaa 🥲🥲 nasıl mutlu olmuştur kim bilir 🤗 ben yarın yine kan vericem artışı kontrol amaçlı canım. Sen ne zaman baktıracaksın ?

Ayyyyy yaaa 🥲🥲 nasıl mutlu olmuştur kim bilir 🤗 ben yarın yine kan vericem artışı kontrol amaçlı canım. Sen ne zaman baktıracaksın ?
Perşembe günü bugun diger degerler icin tekrar kan aldilar persembe gel hem sonuclara bakariz ben gebeligini kaydedecez hemde betana tekrar bakacaz yani kan verecem tekrardan cumada sonuca bakarim hayirlisiyla artar insallah.

kızlar yorumlar mısınız? Adetin 3. günü değerlerim
tahlillerim 03.10.23.webp

S Sevdaykc cnm bişi sorcam sana, sende akıntı var mı sürekli? Benim yumurtlamadan sonra 2-4 gün oldu beyaz akıntı durdu. Şimdi gelmiyor. Merak ettim ya.

Back
X