Yumurtlama günü ilişki gebelik neden oluşmaz

_gokkusagi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2020
39
17
88
34
Merhabalar yumurta akı kıvamlı akıntı olduğu gün değerlendirdik çok umutluydum ama tutmamış bugün regl oldum bu arada 1 senedir spiral ile korundum geçen ay cikarttirdim 2. Gebelik istediğim için ama neden tutmadı fikri olan var mı

Ben asıl önemli olanın çatlama olduğunda ilişki olması diye biliyorum. Belki çatlamayı yakalayamadınız. Birçok sebebi de olabilir. Belki yumurta yeterli olgunlukta değildi ya da başka bir şey. Zaten hamile kalmışsınız daha önce denemeye devam istiyorsanız ovulasyon testleriyle takip edebilirsiniz.

Test hiç kullanmadım açıkçası ilk hamileliğimde de eşim geçen ay antibiyotik kullandı bununla bir alakası varmıdır diye düşünüyorum

Yumurtlamanın olması illa gebelik olacak anlamına gelmez ki. Yumurta kaliteli olmayabilir, sperm kaliteli olmayabilir, hepsi kaliteli olup döllenmemiş olabilir. Hadi döllendi tutunamamış olabilir. Hadi tutundu kimyasal gebelik yaşanıp erkenden düşmüş olabilir. Her yumurtlama yaşanan ay gebe kalamıyoruz maalesef.

Sanırım ilk gebeliginizde hemen çocuk olduğu için şimdide öyle bı kanıya vardınız ama işin içine girdikçe göreceksiniz ki bu işler öyle kolay değil. Ne kadardır ara veriyordunuz da ikinci gebelik planladiniz yaş kilo hormonlar vitamin değerleri tüp açıklığı veya kapalı olması yumurtanizin büyümesi büyüdüyse kaç milim olduğu ayrıca bu süreçte eşinizin sperm değerlerinde düşme vs. Olup olmadığı yani tonlarca ihtimal var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…