Yumurtlama gunu mu bi gun oncesi mi

Arkadaslar yumurtlama gunu mu yoksa bigun oncesinde mi cinsel iliski oldugunda hamilelij ihtimali artar.. Bi doktor tanidigim bi gun oncesi daha yuksek dedi ama siz ne dusunuyorsunuz... Bu sekilde hamile kalan var ni

Yumurtlama gününü tam olarak bilmek mümkün mü? 1 haftayı kapsayan bi süre olarak veriliyor anca muanyene ile belli olur herhalde kesin gün

Ben genelde 25 gunde bi adet oluyorum geroye dogru 14 gun sayinca adetimin 12. Gunu yumurtlama gunu oluyor... Ama tabi kesin degil ama tahmin edilen yumurtlama gununden bir gun once mi daha yuksek sans acaba

Hem bir gun once hemde o gun deneyin mesela birgun once sabah yumurtlama gunu gece calisin
Simdi yumurtanin hangi saat catlicagini bilemezsiniz ki
Allah nasib etsin en kisa zamanda insallah bunlara kafa yormaniz gerekmesin ilk hamileligime kadar atastirmaktan bezmistim

Adetten bi gün önce ve bitim,nden hemen sonra olan ilişkide bile hamile kalındıgını duydum. O yüzden adet bitiminden hemen sonra gün aşırı en iyisi. Tam tarih hesaplayınca stres oluyr insan

Yumurtalar genelde çatladıktan sonra 4 saat kadar yaşıyor ve sonrasında spermle karşılaşmazsa ölüp gidiyor. Sperm ise 2-3 gün boyunca rahim içinde canlı kalabiliyor. Dolayısıyla yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye girmekte fayda var. Böylelikle yumurta çatladığında illa ki tüplerde sperm olur ve döllenirler. Yalnız spermlerde zayıflık varsa ikinci güne canlı sperm kalmama ihtimaline karşılık mutlaka yumurtlama günü de ikinci ilişkiye girmek işi daha bi garantiye alır.

Adetten bi gün önce ve bitim,nden hemen sonra olan ilişkide bile hamile kalındıgını duydum. O yüzden adet bitiminden hemen sonra gün aşırı en iyisi. Tam tarih hesaplayınca stres oluyr insan
Sperm hücresi 3 güne kadar canli kalabiliyor ama yumurta hücresinin ömrü en fazla 12 saat diye biliyorum eğer adetin düzenli ise yumurtlama gününden 2 gün önce ve 2 gün sonrasini baz alabilirsin

Kızlar ovü takvimine göre dün en yüksek günümdü ama lh testimde bu sonucu verdi.. Sizce hangisi doğru?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 3.045
Catlama ignesi nedir ki yaptirmaliyiz acaba
Yeterli büyüklüğe ulaşan yumurtanın çatlamasına yardımcı olan bir iğne. Bazen yumurta çatlamaz ve büyümeye devam ederek kiste döner. Bu iğne sayesinde hem yumurtanın çatlaması sağlanır hem de çatlama zamanı bilinebileceği için cinsel ilişki zamanı belirlenebilir. Göbekten vuruluyor. Yalnız bu iğne doktor kontrolünde kullanılabilir. Doktor yumurtanı ölçüçek, istenilen büyüklükteyse vurucak.

Benim reglim düzenliydi iki hamileliğimde de muhtemel yumurtlama günümde ilişki olmamıştı ama hamile kaldım. Belli olmuyo bence. En makulu reglinin 7. gününden itibaren 10 gün çalışmalara devam edin tutar diye düşünüyorum.

Sperm hücresi 3 güne kadar canli kalabiliyor ama yumurta hücresinin ömrü en fazla 12 saat diye biliyorum eğer adetin düzenli ise yumurtlama gününden 2 gün önce ve 2 gün sonrasini baz alabilirsin
Biz bu az2 öyle yaptığı bu ay hamile kalacak miyim bakacağız bu ay da olmaz sa gebelik doktora gideceğim

Erkek için ne'zaman ilişki olmalı
Erkeği belirleyen spermler daha hızlıdır ancak daha kısa ömürlüdür. Kızı belirleyen spermse daha yavaş ama daha uzun ömürlüdür. Yumurtlamaya en yakın zamanda girilen ilişkide yumurtaya ilk ulaşan sperm yüksek ihtimal erkek bebek spermidir. Tabi yumurtlama anını tespit edebilirsen..

Arkadaslar yumurtlama gunu mu yoksa bigun oncesinde mi cinsel iliski oldugunda hamilelij ihtimali artar.. Bi doktor tanidigim bi gun oncesi daha yuksek dedi ama siz ne dusunuyorsunuz... Bu sekilde hamile kalan var ni
Mesela yumurtlama günün 14 düyse 13 dn başlicaksın 16 sına kadr devam edicksin hergün yumurtladını sağ yada sol kadığının ağrımasından anlayabilirsin iyi takip edersen

Back
X