Yumurtlama günü ve Cinsiyet

Flowerswomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
165
35
28
26
Kızlar doktor MFK duymuşsunuzdur işte ovu testi kullanip hani yumurtlama buluyoruz ya eğer yumurtlama günü olduysa ilişki erkek olur diyor yumurtlama günü değerlendirip de cinsiyet neler sizin

hiç mantıklı değil cinsiyeti belirleyen sperm değil mi? yumurtlama gününüz olunca erkek sperm daha mı seri davranıyor bu avrat yumurtluyor koşun diye

ya da yoksa yumurtamız yumurtlama günü erkek sperme zarını daha mı ince tutuyor kolay dalsın içeri diye:) bak böyle düşününce mantıklı da gelmedi değil😂

Kızlar doktor MFK duymuşsunuzdur işte ovu testi kullanip hani yumurtlama buluyoruz ya eğer yumurtlama günü olduysa ilişki erkek olur diyor yumurtlama günü değerlendirip de cinsiyet neler sizin
Bir yerde okumustum ama bence yok öyle birşey erkek kız Allah bilir

Kız istiyorum ama geç yumurtladim işte oğlum var zaten
Aaa ben erkek istiyon sandım benim 2 kızım var muhteşem bir duygu inşallah gönlünce olsun böyle birşey yapacaksan hesap yapıp sadece o gün ilişkiye girilmeli diğer günler korunmalisin galiba yani başka nasıl tutcak ama ben yine herşey Allah'ın izniyle olur diyorum mesela benim 6 yıldır istememe rağmen 3 çocuk olmuyor kız erkek farketmez hiç olmuyor ne zaman hangi gün tutar bilemeyiz bu dediğin galiba hiç sorunu olmayanlar deneyebilir

Aaa ben erkek istiyon sandım benim 2 kızım var muhteşem bir duygu inşallah gönlünce olsun böyle birşey yapacaksan hesap yapıp sadece o gün ilişkiye girilmeli diğer günler korunmalisin galiba yani başka nasıl tutcak ama ben yine herşey Allah'ın izniyle olur diyorum mesela benim 6 yıldır istememe rağmen 3 çocuk olmuyor kız erkek farketmez hiç olmuyor ne zaman hangi gün tutar bilemeyiz bu dediğin galiba hiç sorunu olmayanlar deneyebilir
Ovulasyon testi dene jste ben ilk öyle kaldım erkek oldu ikinciyede denedim bakalım 1 hafta sonra kan vercem

bunu bir kaç doktordan duydum ama ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım ve oğlum oldu. yani %100 bir sey olmadığına eminim 😂

bunu bir kaç doktordan duydum ama ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım ve oğlum oldu. yani %100 bir sey olmadığına eminim 😂
Bende evlendigim zaman regl bitişine denk gelmişti kızım oldu ama ne zaman tuttu bilmiyorum tabi hiç dikkat etmemiştim ovulasyon testinide bilmiyordum yani öyle hemen olur sanmiyordum nasip kısmet herşey Allah'ın dediği oluyor
Kimiside öyle diyor regl bitişinden yumurtlamaya kadar

Back
X