Akıntın oluyomu adetten sonra, seffaf sülük gibi yapışkan bi halde ? Yumurta akına benzeyen ?Ben ilk 1 martta adet oldum 5 martta bitti 23 martta tekrar olmam gerekiyordu olmadım hamilede değilim normalde adetim hiç böyle geçilmezdi.Şimdi bu ay tekrar bebek için denemek istiyorum ama bu ay 23 marta olmam gereken adeti olmadım nasıl hesaplayacağım yumurtlama gününü.23 günde oluyorum adet(adet ve kan testim negatif)
Adet tarihi stresten de atmış olabilir, onun dışında bir kadın dogumcuya gidip ultrasonla baktirirsaniz kist var mi diye iyi olur. Ayrica reglin 3. 4. Günü sağlık ocağında hormonlara baktirabilirsiniz.Ben ilk 1 martta adet oldum 5 martta bitti 23 martta tekrar olmam gerekiyordu olmadım hamilede değilim normalde adetim hiç böyle geçilmezdi.Şimdi bu ay tekrar bebek için denemek istiyorum ama bu ay 23 marta olmam gereken adeti olmadım nasıl hesaplayacağım yumurtlama gününü.23 günde oluyorum adet(adet ve kan testim negatif)
Baktırdık hiç bişeyim çıkmadı muhtemelen stresten.Ben bugün ovulasyon testini aldan başlasam çıkar mı adet olmadım bu ay o yüzden testi kullansam geç mi kalmış olurumAdet tarihi stresten de atmış olabilir, onun dışında bir kadın dogumcuya gidip ultrasonla baktirirsaniz kist var mi diye iyi olur. Ayrica reglin 3. 4. Günü sağlık ocağında hormonlara baktirabilirsiniz.
23 günde bir regl oluyorsaniz lh testlerini 7. Günden itibaren yapabilirsiniz.
Lh testine şuan başlamanıza gerek yok. Önce regl olun ondan sonra 7. Gün başlayın aynı saatlerde yapın. Testleri paylaşırsanız yorumlarız. Yumurtlama olacağı zaman test çizgisi çoooook koyu çıkıyor öyle düşünün test çizgisi silik kalıyorBaktırdık hiç bişeyim çıkmadı muhtemelen stresten.Ben bugün ovulasyon testini aldan başlasam çıkar mı adet olmadım bu ay o yüzden testi kullansam geç mi kalmış olurum
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah olurum da adet bu ay bi olamadım.Lh testine şuan başlamanıza gerek yok. Önce regl olun ondan sonra 7. Gün başlayın aynı saatlerde yapın. Testleri paylaşırsanız yorumlarız. Yumurtlama olacağı zaman test çizgisi çoooook koyu çıkıyor öyle düşünün test çizgisi silik kalıyorzaten teste idrar damlattiginizda cikmaya başlıyor hemen. Hani koyu mu değil mi sorusu olmuyor bile.
Olursunuz olursunuz arada atabiliyor öyleÇok teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah olurum da adet bu ay bi olamadım.
Son bişey daha danışmak istiyorum kusurabakmayın ne olur ben bir hafta sonra falan hasta olmazsam tekrar test yaptırsam olur muki hamilelik ihtimali var mı yaniOlursunuz olursunuz arada atabiliyor öyleultrasonla bir bakilirsaniz içiniz rahat eder. Rica ederim ne demek
Yumurtlama sizin regl baslangiciniz arasinda 1 kere gerçekleşir yani o dönem sizin icin gecti suan. Nadiren 2 kere yumurtlama olur ama çok çok nadir bir durumdur. Regl olmadan yumurtaliklariniz yenilenmez bu nedenle suan yumurtlamaniz imkansiz. Regl olacaksınız yeni yumurtalar olgunlasacak ondan sonra testleri yumurtalar olgunlasirken yapacaksınız. Şuan benzin tankı boşalan bir arabayı sürmeye çalışmak gibi birşey bu, yedek tankta beeelki 1 2 lt benzin varsaaa gibi bir ihtimalSon bişey daha danışmak istiyorum kusurabakmayın ne olur ben bir hafta sonra falan hasta olmazsam tekrar test yaptırsam olur muki hamilelik ihtimali var mı yani
Çok da güzel anlattınız çok teşekkür ederimYumurtlama sizin regl baslangiciniz arasinda 1 kere gerçekleşir yani o dönem sizin icin gecti suan. Nadiren 2 kere yumurtlama olur ama çok çok nadir bir durumdur. Regl olmadan yumurtaliklariniz yenilenmez bu nedenle suan yumurtlamaniz imkansiz. Regl olacaksınız yeni yumurtalar olgunlasacak ondan sonra testleri yumurtalar olgunlasirken yapacaksınız. Şuan benzin tankı boşalan bir arabayı sürmeye çalışmak gibi birşey bu, yedek tankta beeelki 1 2 lt benzin varsaaa gibi bir ihtimalyani önce benzinlige gideceksiniz benzin alacaksınız ki bu regl oluyor. Sisteme benzin dolacak gostergeden izleyeceksiniz bu lh testi oluyor, benzin dolu ışığı yanınca ki bu lh testi pozitif oluyor, marşa bakacaksınız, o konu da malum işte bilmem anlatabildim mi.
Lh testine şuan başlamanıza gerek yok. Önce regl olun ondan sonra 7. Gün başlayın aynı saatlerde yapın. Testleri paylaşırsanız yorumlarız. Yumurtlama olacağı zaman test çizgisi çoooook koyu çıkıyor öyle düşünün test çizgisi silik kalıyorzaten teste idrar damlattiginizda cikmaya başlıyor hemen. Hani koyu mu değil mi sorusu olmuyor bile.
Pcos vs var mı canım sende? Öncesinde bir doktora mı görünsen acaba? Geçen benim de 9 gün gecikti ertesi ay denediğimizde olmadı.Ben ilk 1 martta adet oldum 5 martta bitti 23 martta tekrar olmam gerekiyordu olmadım hamilede değilim normalde adetim hiç böyle geçilmezdi.Şimdi bu ay tekrar bebek için denemek istiyorum ama bu ay 23 marta olmam gereken adeti olmadım nasıl hesaplayacağım yumurtlama gününü.23 günde oluyorum adet(adet ve kan testim negatif)
Gittim canım zaten buraya yazdıktan sonra adet oldum stresten dedi drPcos vs var mı canım sende? Öncesinde bir doktora mı görünsen acaba? Geçen benim de 9 gün gecikti ertesi ay denediğimizde olmadı.
Bugün degerlendirmelisin, yarin pik yapip ertesi gun catlar diye tahmin ediyorum. Bugun ve carsambayi degerlendirirsen super olur sonra cuma yine degerlendirebilirsin.Bu şekilde canım adetim biteli 4 gün oldu.Bittikten sonra test yapmaya başladım.23 günde oluyorum
Çok teşekkür ederim canımBugün degerlendirmelisin, yarin pik yapip ertesi gun catlar diye tahmin ediyorum. Bugun ve carsambayi degerlendirirsen super olur sonra cuma yine degerlendirebilirsin.
Rica ederim cnm, eger pik 2 gun sonra olsa bile simdiden başlarsan çok iyi olurÇok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?