Yumurtlama günüm tutmamış mıdır sizce:(

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
Arkadaşlar düzenli adet görüyorum30- 32-33- bu aralarda oluyor. yani bazen 30 günde bir bazen 32 günde ve cok nadir 34 günde... eşim şehir dışındaydı yumurtlama tarihimi hesapladım hatta 3 ay boyunca takip etmiştim. 10.gün beyaz akıntım başlayıp 15-16.gün şeffaf uzayan akıntıyla sona eriyordu. bende eşime 11.gün gel dedim ve 5 gün kaldı. yani 11-12-13-14-15-16.günde buradaydı. fakat ılgınc olan deli olcam bende bu 5 günde bi akıntı pek gelmedı sayılır. 10.gün az bi beyaz akıntım geldı. sonra takıp ettım bsy gelmedı yada ben farketmedım. kasık ağrım bel ağrım oldu. 16.günde ilişkiye girdik. ee peki şimdi bu nedemek şeffaf akıntım gelıyor su gıbı ve kasık ağrım var cok az. eger yumurtlamam 17-18. günse yinede tutar mıki?

selamlar, ben de 2 yıllık evliyim, 6 ay önce çocuk yapabilmek için doğum kontrol hapını bıraktım. Olmayınca doktora gittim ve günde 2 tane klomen kullandım, yumurta oluşmadı, sonrasında duphaston kullandım ve ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Adetin 2. günü yumurta yoktu ve bu sefer günde 3 kez tekrar klomen kullandım. 10. gününde sağda 3, solda ise 1 tane gelişmiş yumurta vardı, hepsi yaklaşık, 1,5 1,6 civarındaydı ve doktor bu durumun 9. güne göre çok güzel olduğunu söyledi. Adetin 12., 14. 16. ve 18. günlerinde de ilişkide bulunmamız gerektiğini söyledi. Bugün 18. gün yarın doktor kontrolüne gideceğim, fakat 1 haftadır sağ ve sol kasığım acayip ağrıyor. Buradan okuduğum kadarı ile yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürmüyor sanırım. Sizce hala yumurtalarım çatlamamış mıdır ya da kist mi oluşmuştur? Ya da dış gebelik olmuş olabilir mi? :KK43: Şu anda da hala ağrım var ve bu ağrı zaman zaman rahmimin olduğu bölgede de oluyor. Sancı gibi, iğne batması gibi.... Ayrıca beyaz ve kokusuz akıntım ve meme uçlarında acıma da var. Görüşlerinizi bekliyorum :KK43:

X