- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Ayni uygulama bndede var yaklaşık 6aydir uygulamayu takip ediyorum ama yumurtlama günü gösterdiği gunde yumurtlamama dair hic bi belirti olmuyo
himm kadınlar kulubunun ovulasyon hesaplaması var ordan hesapla bak bn hesaplattirdimAyni uygulama bndede var yaklaşık 6aydir uygulamayu takip ediyorum ama yumurtlama günü gösterdiği gunde yumurtlamama dair hic bi belirti olmuyo
Bide yumurtlama belirtisi nasıl bilinio ki bnde hiç bi belirti olmadı hic :)Hamile kalmak icin Hangi gün birlikte olmalıyım adetime 15 gün var bugün mü yarın mı ? Yada iki gündemi ?
Yok canım su an değilim bi kere hamile kaldım ama aldırmak zorunda kaldık ama su an çok istiyoruz :) bence sen bir ay boyunca diğer adet gunune kadar hergun yap kesin tutar :)Sorun şey iki adet dönemi arasında yumurtlamayi hissedemiyorm yani yumurta kivamnda akinti göğüs ağrısı yada kasık ağrısı vs. Acaba yumurtam catlamiyomu diye düşünmeye basldm yoksa yumurtlama dönemi hep aynı yaklsik bigün once bi gün sonra fark etmiyo zaten o günlerde de birlkte oldgm icin bakalm bu ay adet olana kadr denicem siz hamilemsnz
Ayy keşke olsa :) işte yumurtam catlamiyosa bu mümkün deil onun için bu ay boyunca denicem :) inş sende en kisa zamnda hamile kalirsinYok canım su an değilim bi kere hamile kaldım ama aldırmak zorunda kaldık ama su an çok istiyoruz :) bence sen bir ay boyunca diğer adet gunune kadar hergun yap kesin tutar :)
İnş canım ikimizinde bi an önce olur :)Ayy keşke olsa :) işte yumurtam catlamiyosa bu mümkün deil onun için bu ay boyunca denicem :) inş sende en kisa zamnda hamile kalirsin
Ayy ne güzel ya ne kadar sürede hamile kaldinBu uygulama muthis bise takip ederek hamile kaldımm
Ovulasyon testı neden kullanmıyorsun?Hamile kalmak icin Hangi gün birlikte olmalıyım adetime 15 gün var bugün mü yarın mı ? Yada iki gündemi ?
Ovulasyon testi kullandm cift çizgiyi gordgm zamnlrda birlkte oldm yine hamile kalamadmOvulasyon testı neden kullanmıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?