Yumurtlama gunumu hesaplayamiyorum yardim lutfen

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Arkadaslar adetim ilk baslayacagi zamanlar hafif bi lekelenme oluyor silerken oda afedersiniz.daha sonraki gun hic bi leke yok.ertsesi gun fazla gelmeye basliyor.ben ilk lekelenmeyimi ilk gun sayacagim yoksa yogun basladigini.bu yuzden yumurtlama gunumu hesaplayamiyorum

Lekelenmeden sayıcaksın ama yumurtlama için ovulasyon testi kullanman daha sağlıklı olur bu şekilde zorlanırsın

Canım bir de uygulama var istersen Google Play Store ya da AppStore'dan indirebilirsin adı "Takvimim" adet gününü ve en doğurgan gününü vs. söylüyor,yanılmıyor ayrıca. Deneyin derim :)

Canım bir de uygulama var istersen Google Play Store ya da AppStore'dan indirebilirsin adı "Takvimim" adet gününü ve en doğurgan gününü vs. söylüyor,yanılmıyor ayrıca. Deneyin derim :)
Canim o uygulamayi biliorumda bendede mevcut iste adet ilk gunu hangi gun sayilio anlayamadim afedersin silince hafif olan bi cizik akinti ilk gun sayiluomu.zaten bu sorun uygulamayi tam kullanamama sebebim

Canim o uygulamayi biliorumda bendede mevcut iste adet ilk gunu hangi gun sayilio anlayamadim afedersin silince hafif olan bi cizik akinti ilk gun sayiluomu.zaten bu sorun uygulamayi tam kullanamama sebebim
Canım ben leke olan ilk gün hemen işaretliyorum,hiç yanılmıyor öyle yap bence :)

Back
X