- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu biliyorim canim daa.. bu belirtiler bende niye olmuyp ona takiliyorum hep.. massalah bebegin saglikli sihgatli dogar ins. Sen bliyor muydun belirtilerolin oluyor muyduiki regl dönemi arasında geçen zamanı hesaplayıp ondan 14 çıkarırsanız büyük ihtimalle ogün yumurtlama gününüz.
mesela ben 30 günde bir regl oluyorum,14 çıkarırsam 16 gün yumurtlama günüm oluyor.
iki regl dönemi arasında geçen zamanı hesaplayıp ondan 14 çıkarırsanız büyük ihtimalle ogün yumurtlama gününüz.
mesela ben 30 günde bir regl oluyorum,14 çıkarırsam 16 gün yumurtlama günüm oluyor.
Onu biliyorim canim daa.. bu belirtiler bende niye olmuyp ona takiliyorum hep.. massalah bebegin saglikli sihgatli dogar ins. Sen bliyor muydun belirtilerolin oluyor muydu
evet :)30 günde bir dediğiniz mesela her ayın 18 inde oluyorsunuz bu 30 günde bir mi demek?
Ne guzrl bu guzel annelik duygusinu tadacaksin ins banada nasip olur isteyenlerde lutfen dua ett benim icin.. lutfen.mmHatta bu hamileliğimde hamile kaldığım ay eşimle korunmayı bıraksak dedik ve ogün korunmayı bıraktım.
ertesi gün bir hesapladım tam 16 günümmüş kısmet :) ve o ay hamile kaldım.
Rabbim en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamanızı nasip eylesin inşallah :)Ne guzrl bu guzel annelik duygusinu tadacaksin ins banada nasip olur isteyenlerde lutfen dua ett benim icin.. lutfen.mm![]()
evet :)
Olmuyoo benim iste ne akinyi ne gogus agrisi felan.. normal zamanimdada olmaz aintom hic nasil anlicammAslında bendede heray o belirtiler olmuyor.galiba bende heray yumurtlama olmuyor.
ama hamile kaldığım ay belirtilerim fazlasıyla oldu.
uzayan akıntı,kasığımda ağrı hatta yumurtlamadan birkaç gün sonra aşırı bel ağrısı oldu
doktora gidip yumurtlama takibi yaptırın isterseniz.Olmuyoo benim iste ne akinyi ne gogus agrisi felan.. normal zamanimdada olmaz aintom hic nasil anlicamm
Yaptirdim daha onceleri.. klomen kullandigim donem icerisindede olmadi akinti yada baska bisi. Doktorlar yimurtlama oldugunu soyluyo ama benim hic bi sekilde akintim vs olmuyo.. acaba niyeeedoktora gidip yumurtlama takibi yaptırın isterseniz.