yumurtlama gunumu nasil anlarim

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
448
Canlarmmm bilgili hatunlarim (umarim boyle dememe kizan olmaz:KK19:) suuu meshur yumurtlama gunundr olan belirtilerin cogu olmuyo bende. Akinti gogisde hassasiyet felan yok hic olmuyo. Baska nasil anlicam ki. Yumurtlamamda oluyo diyo dpktorlar. ilemedim

iki regl dönemi arasında geçen zamanı hesaplayıp ondan 14 çıkarırsanız büyük ihtimalle ogün yumurtlama gününüz.
mesela ben 30 günde bir regl oluyorum,14 çıkarırsam 16 gün yumurtlama günüm oluyor.

iki regl dönemi arasında geçen zamanı hesaplayıp ondan 14 çıkarırsanız büyük ihtimalle ogün yumurtlama gününüz.
mesela ben 30 günde bir regl oluyorum,14 çıkarırsam 16 gün yumurtlama günüm oluyor.
Onu biliyorim canim daa.. bu belirtiler bende niye olmuyp ona takiliyorum hep.. massalah bebegin saglikli sihgatli dogar ins. Sen bliyor muydun belirtilerolin oluyor muydu

Hatta bu hamileliğimde hamile kaldığım ay eşimle korunmayı bıraksak dedik ve ogün korunmayı bıraktım.
ertesi gün bir hesapladım tam 16 günümmüş kısmet :) ve o ay hamile kaldım.

30 günde bir dediğiniz mesela her ayın 18 inde oluyorsunuz bu 30 günde bir mi demek?

Onu biliyorim canim daa.. bu belirtiler bende niye olmuyp ona takiliyorum hep.. massalah bebegin saglikli sihgatli dogar ins. Sen bliyor muydun belirtilerolin oluyor muydu

Aslında bendede heray o belirtiler olmuyor.galiba bende heray yumurtlama olmuyor.
ama hamile kaldığım ay belirtilerim fazlasıyla oldu.
uzayan akıntı,kasığımda ağrı hatta yumurtlamadan birkaç gün sonra aşırı bel ağrısı oldu

Hatta bu hamileliğimde hamile kaldığım ay eşimle korunmayı bıraksak dedik ve ogün korunmayı bıraktım.
ertesi gün bir hesapladım tam 16 günümmüş kısmet :) ve o ay hamile kaldım.
Ne guzrl bu guzel annelik duygusinu tadacaksin ins banada nasip olur isteyenlerde lutfen dua ett benim icin.. lutfen.mm :KK15:

Aslında bendede heray o belirtiler olmuyor.galiba bende heray yumurtlama olmuyor.
ama hamile kaldığım ay belirtilerim fazlasıyla oldu.
uzayan akıntı,kasığımda ağrı hatta yumurtlamadan birkaç gün sonra aşırı bel ağrısı oldu
Olmuyoo benim iste ne akinyi ne gogus agrisi felan.. normal zamanimdada olmaz aintom hic nasil anlicamm

doktora gidip yumurtlama takibi yaptırın isterseniz.
Yaptirdim daha onceleri.. klomen kullandigim donem icerisindede olmadi akinti yada baska bisi. Doktorlar yimurtlama oldugunu soyluyo ama benim hic bi sekilde akintim vs olmuyo.. acaba niyeee

O kadar uğraşmanıza gerek yok alın ovülasyon testi adetin başlangıç gününden 12 gün sonra hergün bir tane yapın çift çizgiyi görünce yumurtlama (ovülasyon) gününü bulur. İdrardaki LH hormonun artışını tesbit ederek yumurtlama gününüzü bulur.

Back
X